رسپی
دستور تهیه کلم پلو متفاوت و خاص (مرحله به مرحله)

“`html
کلم پلو: طرز تهیه با نکات خوشمزه شدن
کلم پلو یکی از پلوهای مخلوط است که در پاییز بیشتر درست میشود. در این فصل، علاوه بر کلم برگ، کلم قمری هم پیدا میشود. اگر میخواهید بیشتر از سبزیجات در غذایی که درست میکنید استفاده کنید، کلم پلو را امتحان کنید. پس با ما همراه باشید.
روش تهیه کلم پلو با طعمی لذیذ
مواد لازم برای تهیه کلم پلو
- نیم کلم برگ کوچک خرد شده
- برنج ۲ پیمانه
- پیاز متوسط یک عدد
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- سرکه ۳-۴ قاشق غذاخوری
- رب گوجهفرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه و زعفران آب کرده به مقدار دلخواه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه کلم پلو شیرازی
- پیاز را خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس زردچوبه را اضافه کنید.
- گوشت، زردچوبه، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید.
- مواد را از تابه بردارید و کلمهای خرد شده را اضافه کنید.
- کلمها را کمی تفت دهید تا آبش خارج شود یا به عبارت دیگر، سبکتر شوند (من از نیم کلم بیشتری استفاده کردم).
- در این مرحله، ۳-۴ قاشق سرکه را اضافه کنید. (سرکه بوی کلم را کاهش میدهد).
- سپس رب را اضافه کرده و تفت دهید، بعد گوشت را نیز اضافه کنید و ۲-۳ لیوان آب اضافه کنید. بگذارید مواد نیمساعت بپزند تا آب آنها کشیده شود. در این مرحله، زعفران آب کرده را هم اضافه کنید.
- برنج را آبکش کنید و ته قابلمه، تهدیگی که دوست دارید بچینید، سپس یک لایه برنج آبکش شده و یک لایه مواد کلم و گوشت بریزید و تا آخر ادامه دهید.
- در انتها، دور برنج نیم لیوان آب بریزید و بگذارید برنج برای حدود ۴۰ دقیقه دم بکشد.
لذت آشپزی با رضیم :
طرز تهیه شوید پلو با مرغ شیک و مجلسی
طرز تهیه ماش پلو با شوید، غذایی کامل و خوشمزه
طرز تهیه هویج پلو خوشمزه با گوشت و دارچین
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی