دستور تهیه کلوچه عربی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کلوچه عربی
مواد اصلی این کلوچه شامل آرد سفید، شکر و مخلوط پودر زنجبیل، پودر زیره و پودر دارچین است. این مواد یک صبحانه یا میان وعده عالی و خوشمزه را به وجود میآورند.
شما میتوانید کلوچه عربی را به راحتی و با مواد سادهای که در خانه دارید تهیه کنید و آن را با چای سرو کنید. این کلوچه ترد و خوشمزه را میتوان با موادی مثل خرما یا گردوی خرد شده نیز پر کرد و از طعم آن لذت برد.
علاوه بر این، میتوانید برای تزئین کلوچه کمی پودر قند یا کنجد روی آن بپاشید. از انواع دیگر کلوچههای خوشمزه میتوان به کلوچه براونی، کلوچه خرمایی، کلوچه شکری، کلوچه آویشن، کلوچه شور و کوکی با شکلات چیپسی اشاره کرد.
دستور تهیه کلوچه عربی خوشمزه و ساده به روش سنتی
مواد لازم :
آرد سفید: ۳ لیوان
شکر: ۱ لیوان
روغن: نصف لیوان
آب: سه چهارم لیوان
بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل، پودر زیره و پودر دارچین: به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1: ابتدا شکر را در آب حل کنید.
گام 2: در یک ظرف جدا مواد آرد، بیکینگ پودر، پودر زنجبیل، پودر زیره و پودر دارچین را مخلوط کنید.
گام 3: سپس روغن را اضافه کرده و کمکم مخلوط شکر را به مواد اضافه و هم بزنید.
گام 4: خمیر کلوچه را خوب ورز دهید تا به دست نچسبد.
گام 5: روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
گام 6: سپس خمیر را روی یک سطح صاف که چرب کردهاید، پهن کنید.
گام 7: خمیر را به اندازههای دلخواه برش بزنید و در سینی فر که چرب کردهاید بچینید.
گام 8: فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
گام 9: سپس کلوچهها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.