رسپی

دستور تهیه کلوچه مرغ ساده و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کلوچه مرغ ساده و خوشمزه

کلوچه مرغ یکی از خوشمزه‌ترین فینگر فودهاست که به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. به همین دلیل، در این مقاله طرز تهیه کلوچه مرغ برای شما شرح داده می‌شود. این فینگر فود ظاهری زیبا و اندازه‌ای مناسب برای یک لقمه دارد و برای مهمانی‌ها، دورهمی‌ها یا حتی به عنوان میان‌وعده سریع بسیار عالی است.

اگر دوست داشتید، می‌توانید به جای مرغ از سینه بوقلمون هم استفاده کنید. این غذا را می‌توانید به همراه نان تازه یا برنج در ناهار یا شام میل کنید و همچنین می‌توانید برای تولدها با نان باگت ساندویچ‌های خوشمزه درست کنید.

مواد لازم جهت تهیه کلوچه مرغ :

  • فیله مرغ یا سینه مرغ بدون استخوان : ۵۰۰ گرم
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • شوید تازه خرد شده : ۲ قاشق غذا خوری
  • سس مایونز : ۲ قاشق غذا خوری
  • سیر : ۲ حبه
  • آرد سفید : ۱/۳ پیمانه
  • پنیر رنده شده : ۱ پیمانه
  • نمک : ۱ قاشق چای خوری
  • زعفران ساییده شده : کمی
  • فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن : به مقدار لازم

فینگرفود کلوچه مرغ

نحوه تهیه کلوچه مرغ :

برای تهیه کلوچه مرغ، ابتدا فیله مرغ یا سینه مرغ را بی‌استخوان کنید و به شکل نگینی ریز خرد کنید. سپس شوید تازه را به صورت ساطوری خرد کرده و سیر را رنده نمایید.

حالا سینه مرغ را در یک کاسه بزرگ بریزید و به آن سس مایونز، آرد، تخم مرغ، سیر، شوید، پنیر پیتزا و ادویه‌ها و مقداری زعفران اضافه کنید و همه چیز را خوب با هم مخلوط کنید.

سپس روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید به مدت یک ساعت در یخچال بماند تا مرغ مزه‌دار شود. بعد از یک ساعت، مقداری روغن در تابه بریزید و بگذارید داغ شود.

حالا با قاشق مقداری از مخلوط را برداشته و در تابه بگذارید. با پشت قاشق کمی کلوچه را پهن کنید و در روغن سرخ کنید.

در پایان، کلوچه‌ها را از دو طرف سرخ کنید تا طلایی شوند و سپس آن‌ها را روی دستمال روغن گیر بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. این کلوچه مرغ را همراه با سس دلخواه سرو کنید.

نحوه تهیه کلوچه مرغ

نکات تکمیلی:

این مقدار مواد برای تهیه ۱۸ عدد کلوچه پنیری کافی است.

بهتر است برای تهیه کلوچه مرغ از ران مرغ استفاده کنید، زیرا لطیف‌تر و نرم‌تر است.

شما می‌توانید کلوچه مرغ را هم به صورت سرد و هم به صورت گرم میل کنید.

دستور تهیه کلوچه مرغ ساده و خوشمزه (مرحله به مرحله)

اگر طعم شوید را دوست ندارید، می‌توانید از کمی پیازچه و جعفری استفاده کنید.

این کلوچه را می‌توانید به عنوان میان وعده برای بچه‌ها در مدرسه نیز تهیه کنید.

بسته به سلیقه خود می‌توانید از هر نوع پنیر پیتزایی که دوست دارید استفاده کنید.

منبع : آرگا

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا