رسپی

دستور تهیه کلوچه گلاب (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کلوچه گلاب

این کلوچه یکی از خوشمزه‌ترین و خوش‌عطرترین خوراکی‌های ایرانی است که در مراسم‌های مختلف بهره‌برداری می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کلوچه گلاب

تخم مرغ ۲ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۳ تا ۴ لیوان
شکر ۱۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۸ قاشق غذاخوری
ماست ۵ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه کلوچه گلاب

مرحله اول

برای تهیه کلوچه گلاب، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را که به دمای اتاق رسیده‌اند، در یک ظرف بریزید و با همزن دستی یا برقی بزنید تا مخلوط سبک و حجمش زیاد شود.

مرحله دوم

سپس شکر را به مخلوط اضافه کنید و دوباره ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا ترکیب کشدار و کرم رنگ شود. در این مرحله وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا عطر آن به خوبی آزاد شود.

مرحله سوم

حالا روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. سپس ماستی که به دمای اتاق رسیده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد یکدست شوند.

دستور تهیه کلوچه گلاب

مرحله چهارم

با توجه به سلیقه‌تان مقداری گلاب را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر آن با سایر مواد ترکیب شود و مخلوط لطیف و یکدست شود.

نکته: اگر دوست دارید، می‌توانید کمی هل کوبیده نیز به مخلوط اضافه کنید.

مرحله پنجم

دستور تهیه کلوچه گلاب (مرحله به مرحله)

آرد را در یک ظرف الک کنید تا سبک شود و سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و دوباره الک کنید تا بافت آرد یکنواخت شود.

مرحله ششم

آرد را به تدریج و طی چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید تا خمیری تشکیل شود که به دست نچسبد و بافتش یکنواخت شود.

نکته: در این مرحله خمیر را زیاد ورز ندهید، فقط به اندازه‌ای که مواد با هم مخلوط شوند.

مرحله هفتم

سینی فر یا قالب را با روغن مایع یا کره چرب کرده و مقداری از خمیر را بردارید و با دست شکل دهید و رویش با چنگال طرح بیندازید و در سینی یا قالب بچینید.

مرحله هشتم

زرده تخم‌مرغ را در یک ظرف با چنگال خوب بزنید و پودر قند را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. سپس روی کلوچه‌ها رومال کنید.

دستور تهیه پخت کلوچه گلاب

مرحله نهم

قالب را در فر که از قبل گرم شده گذاشته و دما را روی ۱۷۵ تنظیم کنید و به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا کلوچه‌ها خوب پخته و رویشان طلایی شود.

نکته: در ۲۰ تا ۳۰ دقیقه اول، در فر را باز نکنید تا پف کلوچه‌ها خراب نشود.

مرحله دهم

با یک سیخ چوبی کلوچه‌ها را تست کنید. اگر چیزي به آن نچسبید، یعنی آماده‌اند. سپس آنها را از فر بیرون آورده و بگذارید در دمای اتاق خنک شوند. سپس کلوچه‌ها را در ظرف بچینید و با عسل، شکلات صبحانه، پودر نارگیل و خرده‌های گردو تزئین کنید و همراه با چای سرو کنید.

منبع: در نهایت

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا