دستور تهیه کمپوت توت فرنگی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کمپوت توت فرنگی
کمپوت توت فرنگی یکی از کمپوتهای خوشمزه و سودمند است که به راحتی و سریع تهیه میشود. میتوانید از آن برای درست کردن دسرها یا اسموتی توت فرنگی استفاده کنید. این کمپوت طعمی دلپذیر و بافتی نرم دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله دستور تهیه کمپوت توت فرنگی در ادامه با سایت ما همراه باشید.
مواد لازم: | میزان مورد نیاز : |
توت فرنگی | ۲ کیلو گرم |
شکر برای هر شیشه | ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری |
آب جوش برای هر شیشه | تا جایی که پر شود |
نعناع تازه برای تزئین | چند برگ |
کمپوت توت فرنگی خوشمزه و خوش رنگ
مرحله اول
ابتدا یک ظرف بزرگ آب بریزید و کمی جوش شیرین به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا حل شود. سپس توت فرنگیهای سالم را به ظرف اضافه کنید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بمانند تا تمیز شوند.
مرحله دوم
توت فرنگیها را آبکشی کنید و برگها و ساقههای آنها را جدا کنید. سپس آنها را در آبکش بگذارید تا آب اضافیشان خارج شود. شیشههایی که میخواهید استفاده کنید را در ماشین ظرفشویی بشویید یا در آب جوش استریل کنید.
مرحله سوم
بعد از شستن شیشهها، آنها را با یک پارچه تمیز خشک کنید و با توت فرنگی پر کنید. سپس برای هر شیشه ۲ تا ۳ قاشق شکر اضافه کنید و با آب جوش پر کنید.
مرحله چهارم
درپوش شیشهها را در آب جوش بگذارید تا تمیز شوند و سپس دربها را محکم ببندید. وقتی مطمئن شدید که دربها محکم شدهاند، آنها را در یک قابلمه قرار دهید.
مرحله پنجم
قابلمه را تا نیمه از آب جوش پر کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا شیشهها به مدت ۱۵ دقیقه بجوشند. این کار باعث میشود هوای داخل شیشهها خارج شده و وکیوم شوند. دوباره چک کنید که دربها محکم باشند.
مرحله ششم
شیشهها را برعکس کنید و بگذارید در دمای محیط خنک شوند. بعد از سرد شدن، آنها را برگردانید و در یخچال بگذارید. این کمپوت میتواند مدت زیادی در یخچال بماند.
مرحله هفتم
وقتی میخواهید از آن استفاده کنید، اگر میخواهید به شکل آبمیوه باشد، برای هر شیشه کمپوت توت فرنگی مقداری آب و شکر به سلیقه خود اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله هشتم
شما میتوانید از کمپوت توت فرنگی برای درست کردن دسرها، سسها و لیموناد توت فرنگی استفاده کنید. همچنین میتوانید مقداری از کمپوت را در ظرفی مناسب ریخته و با چند برگ نعناع و یک برش لیمو تزئین کنید و سرو کنید.
منبع : پانا مگ