رسپی

دستور تهیه کمپوت نارنگیطرز تهیه کمپوت نارنگی سادهطرز تهیه کمپوت نارنگی و پرتقالفوت و فن های دستور تهیه کمپوت نارنگینگهداری از کمپوت نارنگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کمپوت نارنگی

کمپوت نارنگی برای کسانی که مشکلات گوارشی دارند و نیاز به مصرف میوه‌های نرم دارند، بسیار مناسب است. این کمپوت همچنین سرشار از بتاکاروتن است و می‌توانید از آن برای دفع سموم بدن و تقویت قلب و معده استفاده کنید.

به یاد داشته باشید که چون در تهیه کمپوت از شکر استفاده می‌شود، ممکن است باعث افزایش وزن و تحریک اشتها شود. کمپوت نارنگی همچنین برای تقویت حافظه مفید است و کمک به تصفیه خون می‌کند.

اگر با مشکل خواب مواجهید، می‌توانید از کمپوت نارنگی به عنوان یک داروی طبیعی استفاده کنید زیرا خاصیت خواب‌آوری و تسکین‌دهنده دارد.

این کمپوت همچنین می‌تواند برای درمان تب و کاهش غلظت خون موثر باشد. از جمله ویژگی‌های نارنگی، بالا بودن ویتامین C آن است که برای حفظ سلامت بدن و تقویت سیستم ایمنی بسیار مفید است.

دستور تهیه کمپوت نارنگی ساده

مواد لازم جهت تهیه کمپوت نارنگی:

  • نارنگی کوچک ۵۰۰ گرم
  • شکر ۸ قاشق غذاخوری
  • گلاب ۴ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
  • آب ۴ لیوان

مراحل تهیه کمپوت نارنگی:

ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش بیاد. در حین جوشیدن برای هم زدن از قاشق چوبی یا پلاستیکی استفاده کنید، زیرا قاشق فلزی می‌تواند کیفیت شربت را پایین بیاورد.

نارنگی‌ها را بشویید و پوست بکنید. سپس پوست‌های سفید را به دقت از گوشت نارنگی جدا کنید.

نارنگی‌ها را به شربت در حال جوش اضافه کنید و حرارت را کم نمایید. بعد از اینکه کمی نرم شدند، زعفران را اضافه کنید (این کار باعث خوش‌رنگ‌تر شدن کمپوت می‌شود).

وقتی شربت کمی غلیظ شد، در آخرین مرحله گلاب را اضافه کنید و بعد از ۴ دقیقه از روی حرارت برمی‌داریم تا سرد شود. سپس کمپوت را در ظرف‌های تمیز و خشک ریخته و در آن را خوب ببندید تا هوا وارد کمپوت نشود. نوش جان!

دستور تهیه کمپوت نارنگی و پرتقال

مواد لازم برای تهیه کمپوت نارنگی ترکیبی:

  • آب: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • شکر: ۱/۳ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • پوست گریپ فروت: ۱/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • پوست پرتقال: ۱/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • گیلاس خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • میخک: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • چوب دارچین: ۱ عدد
  • پودر فلفل دلمه‌ای: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • گریپ فروت: ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی (۲ عدد)
  • نارنگی: ۳ عدد
  • پرتقال: ۳ عدد متوسط

مراحل دستور تهیه کمپوت نارنگی و پرتقال ترکیبی:

برای درست کردن کمپوت نارنگی، می‌توانید از ترکیب پرتقال، گریپ فروت، گیلاس خشک، پوست پرتقال و گریپ فروت تازه استفاده نمایید. این کمپوت طعم فوق‌العاده‌ای دارد و به خاطر طعم‌دهنده‌های مختلفی که در آن به کار رفته است، یک معجون بی‌نظیر به شمار می‌رود.

در مرحله اول، گریپ فروت و پرتقال را بشویید و پوست آنها را بگیرید. به اندازه لازم از پوست این دو میوه را با چاقو به صورت نواری برش دهید.

دستور تهیه کمپوت نارنگیطرز تهیه کمپوت نارنگی سادهطرز تهیه کمپوت نارنگی و پرتقالفوت و فن های دستور تهیه کمپوت نارنگینگهداری از کمپوت نارنگی (مرحله به مرحله)

آنها را در یک قابلمه بریزید. روی پوست میوه‌ها آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس چوب دارچین، میخک، پودر فلفل دلمه‌ای، شکر و گیلاس خشک را به آن اضافه کنید.

اجازه دهید همه مواد در قابلمه بجوشند. درب ظرف را روی آن بگذارید و حرارت را کم کنید. بعد از ۱۰ دقیقه که همه مواد جوشید و شربت کمی غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید. شربت را از صافی عبور دهید و مواد جامد را جدا کنید.

در آخرین مرحله، شربت صاف شده را به قابلمه برگردانید. پوست نازک شیشه‌ای روی گوشت نارنگی، پرتقال و گریپ فروت را با دقت جدا کنید (فقط گوشت میوه را نگه دارید).

“““html

را لازم داریم).

سپس گوشت میوه‌ها را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید (یا درسته استفاده کنید). تکه‌های خرد شده میوه‌ها را در قابلمه بریزید و اجازه دهید به مدت ۳ تا ۴ دقیقه با شربت بجوشند.

شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمپوت نارنگی سرد شود سپس آن را در ظروف شیشه‌ای درب‌دار، خشک و تمیز نگهداری کنید.

دستور تهیه کمپوت نارنگی

فوت و فن های دستور تهیه کمپوت نارنگی

  • می‌توانید نارنگی‌ها را خرد کنید، اما اگر به شکل کامل باشند، ظاهر بهتری پیدا می‌کنند. برش‌ها را با توجه به سلیقه خود انتخاب کنید.
  • بهتر است از نارنگی‌های کوچک و رسیده استفاده کنید تا هسته کمتری داشته باشند.
  • اضافه کردن زعفران به دلخواه خودتان است.
  • گلاب را در انتهای کار اضافه کنید تا عطرش حفظ شود.
  • اطمینان حاصل کنید که شیشه‌های کمپوت کاملاً تمیز و بدون چربی باشند، زیرا چربی باعث کپک می‌شود.

نگهداری از کمپوت نارنگی

کمپوت نارنگی را می‌توانید بلافاصله بعد از درست کردن مصرف کنید. اما اگر می‌خواهید آن را برای مدت طولانی‌تری نگه‌دارید، کمپوت را در شیشه‌های درب‌دار و ترجیحاً شیشه‌ای بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

اگر بطری کمپوت نارنگی را به‌خوبی هواگیری کنید، می‌توانید آن را مدت بیشتری در یخچال نگه دارید. برای این کار، کمپوت را در شیشه‌های خشک و استریل شده بریزید.

درب شیشه را محکم ببندید. یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید. شیشه کمپوت را در قابلمه بگذارید. اجازه دهید آب داخل قابلمه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد و شیشه حاوی کمپوت داخل قابلمه بماند.

سپس حرارت را خاموش کنید و بعد از سرد شدن آب، شیشه‌های کمپوت را در مکانی خنک و مناسب قرار دهید.

شما همچنین می‌توانید کمپوت نارنگی را در فریزر نگهداری کنید. این کمپوت به مدت ۱ هفته در یخچال و ۲ تا ۳ ماه در فریزر قابل نگهداری است.

شیشه‌های کمپوت باید حتماً تمیز و بدون آلودگی باشند، زیرا وجود چربی یا آلودگی باعث کپک زدن آن‌ها می‌شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا