رسپی

دستور تهیه کمپوت چند میوه معرکه خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کمپوت چند میوه خوشمزه خانگی

کمپوت مخلوط چند میوه به این معنی است که می‌توانیم انواع مختلف میوه‌ها را با توجه به ویژگی‌هایی که دارند، کنار هم در یک کمپوت استفاده کنیم. این کار به ما اجازه می‌دهد تا طعم‌های متفاوت میوه‌ها را تجربه کنیم.

مواد لازم برای تهیه کمپوت چند میوه:

  • میوه‌های دلخواه شما (به مقدار دلخواه)
  • آب
  • شکر (به مقدار دلخواه)
  • وانیل یا هل (اختیاری)

روش تهیه کمپوت چند میوه تابستانی:

اول، میوه‌ها را بشویید و پوست بگیرید.

سپس، در یک قابلمه مناسب، آب را به جوش بیاورید.

میوه‌ها را به آب جوش اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند.

حالا شکر را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود.

در صورت تمایل، می‌توانید وانیل یا هل را هم اضافه کنید.

بعد از اینکه کمپوت آماده شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

کمپوت را در بطری‌های شیشه‌ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

دستور تهیه کمپوت چند میوه

نکات:

دستور تهیه کمپوت چند میوه معرکه خانگی (مرحله به مرحله)
  1. می‌توانید از انواع مختلف میوه در کمپوت خود استفاده کنید.
  2. اگر دوست دارید کمپوت شما طعم قوی‌تری داشته باشد، می‌توانید شکر بیشتری اضافه کنید.
  3. به جای شکر، می‌توانید از عسل یا شیره انگور هم استفاده کنید.
  4. برای نگهداری طولانی‌مدت کمپوت، می‌توانید آن را در شیشه‌های استریل شده بریزید و در آب جوش پاستوریزه کنید.

خواص عالی کمپوت سیب برای کودکان و بزرگسالان

دستور تهیه کمپوت توت فرنگی با ماندگاری بالا و طعم خوشمزه

دستور تهیه 6 مدل کمپوت زردآلو (با هسته و بدون هسته)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا