دستور تهیه کنسومه قارچ ساده رستورانی با طعمی بی نظیر (مرحله به مرحله)

کنسومه قارچ یک نوع سوپ است که رقیقتر از سوپهای معمولی و کمی غلیظتر از پیاژ میباشد. این سوپ چربی کمی دارد و با استفاده از سبزیجات و تخممرغ تهیه میشود. کنسومه قارچ یک غذای بسیار مقوی و خوشمزه است. میتوانید برای تهیه آن از آب مرغ یا عصاره مرغ نیز استفاده نمایید.
مواد لازم برای تهیه کنسومه قارچ
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ خرد شده ۲۵۰ گرم
ذرت ۱/۲ پیمانه
آرد ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
خامه صبحانه ۱ پاکت
عصاره مرغ ۲ عدد
تخممرغ آبپز ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
نمک، فلفل سیاه و آبلیمو به مقدار لازم
دستور تهیه کنسومه قارچ
مرحله اول: آمادهسازی مواد
ابتدا استخوان سینه مرغ را جدا کرده و به تکههای ریز خرد کنید. قارچها را خوب بشویید تا قسمت سیاه آنها پاک شود. کمی آبلیمو روی قارچها بریزید تا در هنگام پخت سیاه نشوند. تخممرغ را پس از آبپز کردن، زردهاش را جدا کرده و سفیده را رنده کنید.
مرحله دوم: تفت دادن قارچ
در یک تابه، کره را ذوب کنید و سپس قارچها را با کمی نمک تفت دهید تا آب آنها گرفته شود.
مرحله سوم: تهیه کنسومه قارچ
در یک قابلمه دیگر، آب مرغ یا عصاره مرغ که با آب جوش حل شده را بریزید. سپس قارچهای تفت داده شده را به همراه ذرت، سفیده تخممرغ و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. شعله را روشن کنید و بگذارید مواد خوب با هم پخته و یکدست شوند.
مرحله چهارم: افزودن خامه
خامه را در یک کاسه ریخته و مقداری از کنسومه قارچ را به آن اضافه کنید تا کمی رقیق شود، سپس آن را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله پنجم: افزودن آرد
آرد را در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن برطرف شود. سپس کمی کره به آن اضافه کنید و هم بزنید. کمکم مقداری از آب سوپ را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا آرد باز شود. در نهایت مخلوط آرد را به کنسومه قارچ اضافه کنید.
مرحله آخر
اجازه دهید تمام مواد خوب پخته شوند و کنسومه قارچ غلیظ شود. در پایان پخت، سوپ را در ظرف سرو ریخته و روی آن پنیر پیتزا بریزید. میتوانید به دلخواه با خامه و قارچ تزئین کنید. نوش جان!
نکات کلیدی در تهیه کنسومه قارچ
برای لعاب بیشتر کنسومه قارچ میتوانید مقداری سیبزمینی رنده شده نیز به آن اضافه کنید.
آرد تفتداده شده را در ۳۰ دقیقه پایانی پخت اضافه کنید.
برای تهیه کنسومهای با رنگ روشن، بهتر است از فلفل سفید استفاده نمایید.
میتوانید جو پرک نیز به کنسومه قارچ اضافه کنید.