دستور تهیه کوئک سیستر + نکات کلیدی (مرحله به مرحله)

طرز تهیه کوئکسیستر + نکات مهم
شیرینیهایی که با شربت درست میشوند، خیلی محبوب هستند و در ایام خاصی مثل ماه رمضان بیشتر طرفدار پیدا میکنند. کوئکسیستر یک نوع شیرینی از جنوب آفریقاست که به دسته دوناتها تعلق دارد و درست کردن آن خیلی آسان است، فقط باید کمی مهارت داشته باشید!
عطر و طعم اصلی این شیرینی از زنجبیل تازه و لیمو میآید، اما میتوانید به جای آن از هل و گلاب ایرانی استفاده کنید. این شیرینی را میتوان با ترکیب آرد گندم و آرد ذرت درست کرد و همچنین پاشیدن پودر نارگیل روی آن رایج است!
مواد لازم برای شربت:
شکر: ۲ لیوان
آب: ۱ لیوان
پودر کرم تارتار: ۱/۲ قاشق چایخوری یا جوهر لیمو: ۱/۸ قاشق چایخوری
نمک: ۱ pinch
آب لیموترش تازه: ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل تازه: ۲ برش
چوب دارچین: ۱ تکه
برای آمادهسازی شربت، تمام مواد را در یک قابلمه کوچک بریزید و با حرارت ملایم بگذارید به مدت ۵ دقیقه بجوشد تا شکر خوب حل شود. سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
مواد لازم برای خمیر :
آرد: ۳۴۰ گرم (دو و نیم پیمانه)
نمک: ۱ pinch
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
کره ذوب شده یا روغن مایع: ۲۵ گرم
تخم مرغ همزده: ۱ عدد
شیر همدما با محیط: ۱/۲ پیمانه (۱۲۵ میلی لیتر)
سرکه یا آبلیموی تازه: ۱ قاشق سوپخوری
روغن برای سرخ کردن
پودر نارگیل یا پسته برای تزیین
طرز تهیه کوئکسیستر
ابتدا شیر و سرکه یا آبلیمو را با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند تا شیر قوام بگیرد. بعد از آن، تخممرغ را اضافه کنید.
آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط شیر و کره را به تدریج به آن اضافه کنید تا یک خمیر نرم حاصل شود. اگر خمیر خیلی سفت شد، میتوانید کمی شیر دیگر اضافه کنید.
خمیر را خوب ورز دهید تا صاف و یکدست شود. روی خمیر را بپوشانید و بگذارید نیم ساعت استراحت کند.
بعد از این مدت، خمیر را روی سطحی که آرد پاشی کردهاید، به ضخامت ۳ تا ۴ میلیمتر باز کنید و به نوارهای مستطیلی یک اندازه برش بزنید.
روی هر نوار خمیر را در طول آن سه برش بزنید به طوری که نوارها از یک طرف به هم متصل باشند. سپس این نوارها را به شکل گیس ببافید و انتهای گیس را محکم کنید.
گیسهای آماده شده را در روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی شوند. سپس شیرینیهای داغ را در شربت که به دمای اتاق رسیده است، بیندازید و حدود پنج دقیقه در آن بگذارید. بعد از آن آنها را از شربت خارج کرده و در یک صافی قرار دهید تا شربت اضافی آنها خارج شود. برای تزیین میتوانید شیرینیها را در پودر نارگیل بغلتانید.