رسپی

دستور تهیه “کوئین آمان” شیرینی سنتی فرانسوی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه “کوئین آمان” شیرینی سنتی فرانسوی

کوئین آمان (به انگلیسی: Kouign-amann) یا کوئینامان یک کیک شیرینی سنتی از فرانسه است که به قرن ۱۹ میلادی برمی‌گردد. این شیرینی با خمیر چند لایه و ترد درست می‌شود و بین لایه‌ها کره و شکر کاراملی قرار دارد. اگرچه خمیر این کیک کمتر از خمیر هزارلا لایه دارد، اما برای راحتی می‌توان از خمیر هزارلا آماده استفاده کرد.

کوئین آمان یک کیک گرد با چند لایه است که در اصل با خمیر نان تهیه می‌شود و شامل لایه‌های کره و شکر است. این کیک به آرامی پخته می‌شود تا شکر کاراملی شود و بخار موجود در کره، لایه‌ها را متورم کند و در نهایت موجب شکل‌گیری لایه‌های آن می‌شود. برای تنوع، می‌توانید هنگام پیچیدن خمیر از میوه‌ها، مربا یا مارمالاد در لایه میانی استفاده کنید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
خمیر هزارلا ۱ بسته
شکر نصف پیمانه
کره هم دما با اتاق به مقدار لازم

دستور تهیه شیرینی کوئین آمان

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. خمیر هزارلا را از یخچال خارج کرده و به ضخامت ۱ تا ۲ سانتیمتر در شکل مستطیل باز کنید. سپس روی آن شکر بپاشید و با وردنه فشار دهید تا شکر بچسبد، این کار را سه بار از طول انجام دهید.

برای کاراملی شدن زیر شیرینی‌ها، سطح سینی فر یا کاغذ روغنی را با کره به خوبی بپوشانید و مقدار زیادی شکر روی آن بپاشید تا شکر به کره چسبیده و یک لایه ضخیم از شکر ایجاد شود.

از یک قالب دایره‌ای با قطر ۱۰ سانتیمتر و ارتفاع ۳ سانتیمتر استفاده کنید و دیواره‌های آن را با کره چرب کرده و شکر بپاشید و سپس در سینی فر قرار دهید.

در روش سنتی تهیه شیرینی کوئین آمان، می‌توانید خمیر را به ضخامت ۱ سانتیمتر پهن کرده و به شکل مربع‌های ۱۰ سانتی متری ببرید. سپس گوشه‌های هر مربع را به سمت مرکز تا کنید و با فشار دست فرم بدهید و داخل حلقه‌های گرد در سینی فر بگذارید.

روش دیگر این است که خمیر را باز کرده و از سمت بزرگتر رول کنید و سپس به اندازه ۳ سانتیمتر برش بزنید و هر کدام را در سینی فر بچینید.
روی خمیرها را بپوشانید و ۴۵ تا ۶۰ دقیقه استراحت بدهید تا حجم آنها دو برابر شود.
سپس به مدت ۳۵ دقیقه در فر بپزید و بعد از خنک شدن از قالب‌ها جدا کرده و سرو کنید.

منبع : فرارو

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه "کوئین آمان" شیرینی سنتی فرانسوی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا