دستور تهیه کوبه مرغ به روش عربی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کوبه مرغ خوشمزه خانگی
کبه یک غذای خوشمزه عربی است که بیشتر در عراق و لبنان تهیه میشود. این غذا شباهت زیادی به پیراشکی و سمبوسه دارد و با برنجی که پخته و چرخ شده درست میشود و در روغن سرخ میشود.
مواد لازم برای تهیه کوبه با گوشت مرغ
- سیبزمینی: یک عدد متوسط
- سینه مرغ: نصف یک سینه
- برنج: 2 پیمانه
- تخممرغ: 1 عدد
- زرشک: به مقدار دلخواه
- نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
- زعفران: کمی
چطوری با گوشت مرغ یه کوبه خوشمزه درست کنیم؟
دستور تهیه کوبه مرغ عالی
در یک قابلمه، نصف سینه مرغ را همراه با مقداری پیاز، نمک، فلفل و هویج بپزید. در ظرف دیگری، سیبزمینی را با مقداری آب بپزید. وقتی هر دو مورد پخته شدند، برنج را با دو و نیم پیمانه آب روی شعله قرار دهید تا بپزد. در آب برنج کمی روغن، نمک و زردچوبه یا زعفران بریزید.
بعد از آماده شدن برنج، آن را با سیبزمینی پختهشده با کمک یک گوشکوب، کاملاً له کنید تا به حالت خمیری درآید. در یک تابه، مقدار کمی روغن و زعفران را گرم کنید. سپس سینه مرغ را ریشریش کنید و به زرشکها اضافه کنید و کمی تفت دهید.
وقتی که خمیر کمی خنک شد، به اندازه یک نارنگی از آن بردارید و گرد کنید. سپس با انگشت، درون آن را فشار دهید تا فضایی ایجاد شود. مقداری از مخلوط مرغ و زرشک را درون آن بگذارید و خمیر را ببندید. برای اینکه دستتان به خمیر نچسبد، ظرفی از آب کنار خود بگذارید و دستتان را کمی مرطوب کنید.
نکته دیگری که وجود دارد این است که میتوانید درون کبه، کمی پنیر پیتزا بگذارید تا طعم بهتری بگیرد. کبهها را روی سینی بچینید و با قلمو و زرده تخممرغ روی آنها را بمالید.
سینی را به مدت 3 یا 4 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس در یک ظرف بزرگ، مقدار زیادی روغن بریزید و آن را داغ کنید و کبهها را درون روغن داغ سرخ کنید. میتوانید کبهها را با زرشک و جعفری تزئین کنید.
نکات قابل توجه برای تهیه کوبه
1. میتوانید در داخل کبهها کمی پنیر پیتزا بگذارید تا طعم بهتری داشته باشد.
2. بهتر است روغن را در یک ظرف کوچک و عمیق داغ کنید تا کبهها کاملاً در روغن غوطهور شوند.
3. پس از سرخ شدن، کبهها را روی یک صافی بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود؛ هرچند روغن این غذا زیاد نیست.
4. همچنین میتوانید تخممرغ را مستقیماً در مواد بریزید که در این صورت به دو عدد تخممرغ نیاز دارید.