رسپی

دستور تهیه کوسادیلا مرغ فوق العاده آسان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کوسادیلا مرغ بسیار آسان

کوسادیلا نوعی نان تورتیا است که داخلش با پنیر و دیگر مواد پر می‌شود. این غذا طعم خوبی دارد و هم با گوشت و هم با مرغ درست می‌شود. این ساندویچ خیلی سریع آماده می‌شود و بهترین گزینه برای روزهایی است که وقت کم دارید.

مواد لازم برای تهیه کوسادیلا مرغ:

نان تورتیلا: 2 عدد
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده: 1 پیمانه
پنیر پیتزا رنده شده: 1/2 پیمانه
پیاز قرمز نگینی شده: 1/4 پیمانه
فلفل دلمه‌ای سبز یا رنگی نگینی شده: 1/4 پیمانه
گوجه‌فرنگی نگینی شده: 1/4 پیمانه
سس سالسا: به مقدار دلخواه
خامه ترش: به مقدار دلخواه
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دستور تهیه کوسادیلا مرغ:

نان تورتیلا را روی یک سطح صاف بگذارید.
مرغ پخته شده و ریش ریش شده، پنیر پیتزا، پیاز، فلفل دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی و سس سالسا را روی نان تورتیا پخش کنید.
نان تورتیا را از وسط تا کنید تا به شکل نیم دایره دربیاید.
در یک تابه نچسب، کمی روغن زیتون گرم کنید.
کوسادیلا را به مدت 2 تا 3 دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا نان طلایی و پنیر ذوب شود.
کوسادیلا را از تابه خارج کرده و با خامه ترش به دلخواه سرو کنید.

کالری کوسادیلا مرغ بستگی به مواد تشکیل‌دهنده آن دارد. به طور متوسط، یک کوسادیلا مرغ با همین مواد حدود 300 کالری دارد.

کوسادیلا مرغ

نکات تکمیلی:

می‌توانید به جای نان تورتیلا از نان ذرت استفاده کنید.
به جای مرغ پخته شده، مرغ کبابی یا سرخ شده هم گزینه خوبی است.
اگر دوست دارید غذا تندتر باشد، می‌توانید از فلفل هالوپینو به جای فلفل دلمه‌ای استفاده کنید.
سایر سس‌های مثل سس گواکاموله یا سس چیلی هم می‌توانند به جای سس سالسا استفاده شوند.
کوسادیلا را می‌توانید در فر هم بپزید. برای این کار، کوسادیلا را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید.
نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا