رسپی

دستور تهیه کوشاری ؛ غذای سنتی مصری (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کوشاری؛ غذای سنتی مصری

این غذای خوشمزه، ترکیبی عالی از مواد اولیه سالم است که بهترین غذای مصری با طعم و مزه خاص را می‌سازد. می‌توانید کوشاری را با انواع سالادها مثل سالاد مدیترانه‌ای یا سالاد کلم بروکلی به عنوان ناهار یا شام سرو کنید.

این غذای معروف خیلی سریع آماده می‌شود و شما می‌توانید به راحتی یک غذای بین‌المللی در خانه تهیه کنید. از دیگر غذاهای خوشمزه می‌توان به قابلی پلو، پائیا، خوراک بیگوس، جامبالایا، چکدرمه و مچبوس مرغ اشاره کرد.

مواد لازم :

برنج: ۲ پیمانه
عدس: ۱ فنجان
پاستا البو: یک و نیم فنجان
گشنیز خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دستور تهیه کوشاری ؛ غذای سنتی مصری

مراحل پخت :

گام 1: ابتدا عدس را خوب بشویید و سپس ۳ فنجان آب روی آن در قابلمه بریزید.

گام 2: قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و بعد از جوشیدن، حرارت را کم کنید.

گام 3: ۱۵ دقیقه صبر کنید تا عدس نیم پز شود.

گام 4: سپس حرارت را خاموش کرده و عدس را آبکش کنید.

گام 5: برنج را بشویید و با عدس در یک قابلمه ترکیب کنید.

گام 6: قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و روغن، گشنیز و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

گام 7: بعد از ۲ تا ۳ دقیقه، ۳ فنجان آب به قابلمه اضافه کنید تا سطح برنج و عدس را بپوشاند.

گام 8: حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا برنج و عدس خوب بپزند.

گام 9: پاستا را جداگانه در یک قابلمه آب جوش بپزید.

دستور تهیه کوشاری ؛ غذای سنتی مصری

گام 10: کمی نمک و روغن اضافه کنید و بگذارید پاستا نرم شود.

گام 11: بعد از نرم شدن پاستا، آن را آبکش کنید.

گام 12: پس از آماده شدن برنج، آن را در دیس بکشید و پاستا را روی آن بریزید.

گام 13: سپس کمی سس گوجه‌فرنگی و پیاز ترد بر روی آن بریزید و تزیین کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا