رسپی

دستور تهیه کوفته فسنجان با طعم ملس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه خورش کوفته فسنجان

فسنجان یک غذای خوشمزه و محبوب ایرانی است. هر شهر به سلیقه خود این غذا را آماده می‌کند، اما همه آنها از مواد اصلی یکسانی استفاده می‌کنند، فقط شکل ظاهری‌شان متفاوت است. با ما همراه باشید.

فسنجان با کوفته قلقلی _ خوشمزه و دلپذیر

مواد لازم برای تهیه کوفته فسنجان

  • گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
  • گردو چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • رب انار ۲ پیمانه
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  • دارچین و زعفران به مقدار لازم
  • پیاز ۱ عدد
  • شکر در صورت تمایل به مقدار لازم

دستور تهیه کوفته فسنجان خوشمزه در خانه

  1. گوشت چرخ کرده را با کمی نمک و زردچوبه و پیاز رنده شده مخلوط می‌کنیم و به شکل کوفته‌های کوچک درآورده و در روغن سرخ می‌کنیم. وقتی کوفته‌ها کاملاً سرخ شدند، آنها را کنار می‌گذاریم.
  2. سپس گردوی چرخ کرده را کمی در روغن تفت می‌دهیم تا رنگ آن کمی تیره‌تر شود. بعد ۱ پیمانه آب به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بپزد تا گردو روغن خود را پس دهد.
  3. سپس رب انار را اضافه می‌کنیم. بعد از ۴۰ دقیقه کوفته‌ها را به مخلوط گردو اضافه می‌کنیم. بعد از آن رب انار را در خورشت می‌ریزیم و می‌گذاریم با گوشت و گردو چند قل بزند.
  4. بعد از ۱۰ دقیقه مزه آن را امتحان می‌کنیم و بر اساس سلیقه‌مان ترشی آن را تنظیم می‌کنیم. اگر خیلی ترش بود، کمی شکر اضافه می‌کنیم تا طعم آن بهتر شود.
  5. سپس کمی زعفران و دارچین به خورشت می‌زنیم و اجازه می‌دهیم خورشت با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد.
  6. پس از جا افتادن و جمع شدن روغن روی خورشت، آن را با برنج ساده سرو می‌کنیم.

سایر نکات برای تهیه کوفته فسنجان

  • فسنجان غذایی بسیار محبوب و دلپسند در شمال ایران است که در بیشتر مناطق کشور با شیوه‌های مختلف تهیه می‌شود.
  • خورش فسنجان به روش‌های متنوعی درست می‌شود.
  • با گوشت قلقلی، مرغ و یا مرغابی و هر کدام از این روش‌ها لذت خاص خود را دارند.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه ی خورش برگ زردآلو سمنانی شیک و مجلسی

دستور تهیه خورش هویج تبریزی (یرکوکی خوروشی)

دستور تهیه ی خورش کدو سبز با مرغ یک شام سبک

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا