رسپی

دستور تهیه کوفته قبرسی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مواد لازم برای کوفته قبرسی

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری ۱ دسته کوچک
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زیره و فلفل قرمز به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور تهیه کوفته قبرسی

برای درست کردن کوفته قبرسی خوشمزه، ابتدا سیب زمینی و پیاز را پوست می‌کنیم و سپس رنده می‌زنیم. بعد از رنده کردن، سیب زمینی و پیاز را خوب با دست فشار می‌دهیم تا آب اضافی‌شان خارج شود.
حالا گوشت چرخ کرده را با سیب زمینی و پیاز رنده شده در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. در این مرحله تخم‌مرغ، زیره، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی نمک را به کاسه اضافه می‌کنیم.

اضافه کردن جعفری به این کوفته اختیاری است. اگر دوست دارید، جعفری را هم به صورت ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید. سپس همه مواد را با قاشق خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

کوفته قبرسی

اگر مایه کوفته کمی شل بود، آرد سوخاری را هم به آن اضافه می‌کنیم و دوباره کمی مخلوط می‌کنیم تا آرد به خوبی جذب مایه کوفته شود. سپس یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم.

زمانی که روغن خوب داغ شد، به اندازه یک نارنگی از مایه کوفته برداشته و آن را به شکل گرد یا بیضی درمی‌آوریم و در روغن داغ می‌گذاریم تا سرخ شود. این کار را برای بقیه مایه کوفته هم تکرار می‌کنیم.
بعد از اینکه کوفته‌ها خوب سرخ شدند، آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. اگر دوست داشته باشید، می‌توانید در کنار کوفته، کمی سیب‌زمینی سرخ کرده هم سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا