رسپی

دستور تهیه کوفته مصری | فوت‌وفن درست کردن این غذای خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کوفته برنجی غذای سنتی مصری، ساده و خوشمزه

کوفته مصری یکی از غذاهای خوشمزه و ویژه کشور مصر است. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله کوفته مصری را یاد بگیرید، اینجا با ما باشید. کوفته همچنین غذایی محبوب در ایران و ترکیه است که با روش‌ها و مواد مختلف درست می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کوفته مصری مخصوص ۶ نفر

  • گوشت چرخ کرده مخلوط: ۱ کیلوگرم
  • پیاز: ۲ عدد بزرگ
  • سیر: ۳ حبه
  • جعفری: ۱ دسته متوسط
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری
  • دارچین: ¼ قاشق چایخوری
  • سیب‌زمینی: ۴ عدد
  • هویج: ۴ عدد
  • گوجه گیلاسی: ۱۲ عدد

مواد لازم سس کوفته مصری

  1. گوجه فرنگی: ۲ عدد بزرگ
  2. آب: ۱٫۵ فنجان
  3. سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
  4. نمک، فلفل سیاه و دارچین به مقدار دلخواه

دستور تهیه کوفته مصری

مرحله اول

برای تهیه کوفته مصری ابتدا پیاز و سیر را رنده می‌کنیم و بعد از اینکه آب اضافی آن‌ها را گرفتیم، در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه کمی نمک، فلفل و دارچین به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله جعفری را به صورت ریز خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. سپس همه مواد را خوب با دست مخلوط می‌کنیم تا چسبناک و منسجم شوند. بعد روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را در یخچال می‌گذاریم.

مرحله سوم

بعد از یک ساعت، مایه کوفته را از یخچال درمی‌آوریم. به اندازه یک نارنگی از مایه برمی‌داریم و آن را به شکل لوله درمی‌آوریم. این کار را برای تمام مایه کوفته تکرار کرده و آن‌ها را در یک سینی کنار هم می‌چینیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن اضافه می‌کنیم. وقتی روغن داغ شد، کوفته‌ها را به تابه اضافه می‌کنیم و تمام قسمت‌های آن‌ها را خوب سرخ می‌کنیم.

مرحله پنجم

بعد از سرخ شدن کوفته‌ها، آن‌ها را کنار می‌گذاریم. سپس هویج و سیب‌زمینی را پوست می‌گیریم و به صورت خلالی برش می‌زنیم. آن‌ها را همراه با گوجه گیلاسی‌ها به تابه اضافه می‌کنیم و درب تابه را می‌گذاریم.

کوفته مصری یکی از خوشمزه ترین غذاهای کشور مصر

دستور تهیه کوفته مصری | فوت‌وفن درست کردن این غذای خوشمزه (مرحله به مرحله)

مرحله ششم

حرارت را کم می‌کنیم و برای تهیه سس کوFTه به سراغ گوجه‌فرنگی‌ها می‌رویم. آن‌ها را پوست می‌گیریم و سپس پوره می‌کنیم. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

وقتی روغن خوب داغ شد، رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه می‌کنیم و آن را خوب تفت می‌دهیم تا طعم خامی رب گرفته شود. سپس سس کچاپ و گوجه‌فرنگی پوره شده را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا مواد را مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند و کمی نمک، فلفل و دارچین اضافه می‌کنیم. بعد نصف فنجان آب به تابه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم بجوشد.

مرحله نهم

پس از اینکه سس شروع به جوشیدن کرد و کاملا یکدست شد، کوفته‌ها، هویج، سیب‌زمینی و گوجه‌گیلاسی‌ها را به سس اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم طعم سس به کوفته‌ها نفوذ کند و سس غلیظ شود. سپس غذا را سرو می‌کنیم.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا