دستور تهیه کوفته مصری | فوتوفن درست کردن این غذای خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
کوفته برنجی غذای سنتی مصری، ساده و خوشمزه
کوفته مصری یکی از غذاهای خوشمزه و ویژه کشور مصر است. اگر میخواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله کوفته مصری را یاد بگیرید، اینجا با ما باشید. کوفته همچنین غذایی محبوب در ایران و ترکیه است که با روشها و مواد مختلف درست میشود.
مواد لازم برای تهیه کوفته مصری مخصوص ۶ نفر
- گوشت چرخ کرده مخلوط: ۱ کیلوگرم
- پیاز: ۲ عدد بزرگ
- سیر: ۳ حبه
- جعفری: ۱ دسته متوسط
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری
- دارچین: ¼ قاشق چایخوری
- سیبزمینی: ۴ عدد
- هویج: ۴ عدد
- گوجه گیلاسی: ۱۲ عدد
مواد لازم سس کوفته مصری
- گوجه فرنگی: ۲ عدد بزرگ
- آب: ۱٫۵ فنجان
- سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و دارچین به مقدار دلخواه
دستور تهیه کوفته مصری
مرحله اول
برای تهیه کوفته مصری ابتدا پیاز و سیر را رنده میکنیم و بعد از اینکه آب اضافی آنها را گرفتیم، در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه کمی نمک، فلفل و دارچین به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله جعفری را به صورت ریز خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم. سپس همه مواد را خوب با دست مخلوط میکنیم تا چسبناک و منسجم شوند. بعد روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و آن را در یخچال میگذاریم.
مرحله سوم
بعد از یک ساعت، مایه کوفته را از یخچال درمیآوریم. به اندازه یک نارنگی از مایه برمیداریم و آن را به شکل لوله درمیآوریم. این کار را برای تمام مایه کوفته تکرار کرده و آنها را در یک سینی کنار هم میچینیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن اضافه میکنیم. وقتی روغن داغ شد، کوفتهها را به تابه اضافه میکنیم و تمام قسمتهای آنها را خوب سرخ میکنیم.
مرحله پنجم
بعد از سرخ شدن کوفتهها، آنها را کنار میگذاریم. سپس هویج و سیبزمینی را پوست میگیریم و به صورت خلالی برش میزنیم. آنها را همراه با گوجه گیلاسیها به تابه اضافه میکنیم و درب تابه را میگذاریم.
مرحله ششم
حرارت را کم میکنیم و برای تهیه سس کوFTه به سراغ گوجهفرنگیها میرویم. آنها را پوست میگیریم و سپس پوره میکنیم. یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
وقتی روغن خوب داغ شد، رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه میکنیم و آن را خوب تفت میدهیم تا طعم خامی رب گرفته شود. سپس سس کچاپ و گوجهفرنگی پوره شده را به آن اضافه میکنیم.
مرحله هشتم
حالا مواد را مخلوط میکنیم تا یکدست شوند و کمی نمک، فلفل و دارچین اضافه میکنیم. بعد نصف فنجان آب به تابه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم بجوشد.
مرحله نهم
پس از اینکه سس شروع به جوشیدن کرد و کاملا یکدست شد، کوفتهها، هویج، سیبزمینی و گوجهگیلاسیها را به سس اضافه میکنیم و اجازه میدهیم طعم سس به کوفتهها نفوذ کند و سس غلیظ شود. سپس غذا را سرو میکنیم.