دستور تهیه کوفته پیاز اصیل ایرانی (مرحله به مرحله)

“`html
مواد لازم برای کوفته پیاز
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ۱ دسته کوچک
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
دستور تهیه کوفته پیاز
برای درست کردن کوفته پیاز خوشمزه، ابتدا سیب زمینی را پوست میزنیم و با رنده درشت رنده میکنیم. سپس پیازها را هم پوست کرده و با رنده درشت میزنیم. بعد از این کار، آب اضافی سیبزمینی و پیاز را با فشار دست میگیریم.
حالا گوشت چرخ کرده را به همراه سیبزمینی و پیاز رنده شده در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس جعفری را بهصورت ریز خرد کرده و به کاسه میافزاییم. تخممرغ، آرد سوخاری و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم به آن اضافه میکنیم.
اگر دوست داشته باشید، میتوانید مقداری سماق و فلفل قرمز هم به مخلوط اضافه کنید. سپس همه مواد را با دستان خود به مدت ۵ دقیقه مخلوط میکنیم تا خوب با هم ترکیب شوند. بعد روی کاسه را میپوشانیم و در یخچال قرار میدهیم.
سپس بعد از یک ساعت، کاسه را از یخچال خارج میکنیم و یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم. مقداری روغن به آن اضافه میکنیم و به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد برمیداریم و با دست به آن شکل میدهیم.
سپس کوفتهها را در روغن داغ میریزیم و اجازه میدهیم تا کاملاً سرخ شوند. وقتی یک سمت کوفته خوب سرخ شد، آن را برمیگردانیم تا سمت دیگرش هم سرخ شود.
به همین ترتیب همه مخلوط کوفته را شکل داده و سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن کوفتهها، آنها را روی دستمال حولهای میگذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در نهایت، کوفتهها را با نان یا برنج سرو میکنیم.