دستور تهیه کوکو باقلا غذایی خوشمزه و مقوی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کوکو باقلا، غذایی خوشمزه و مقوی
متاسفانه، امروزه کمتر کسی این کوکو خوشمزه را میشناسد و معمولاً فقط به پخت کوکوهای معروف مانند کوکو سیبزمینی و کوکو سبزی بسنده میکند. اما باید بدانید که کوکو انواع مختلفی دارد و میتوانید با هر مادهای کوکو تهیه کنید. باقلا یکی از سبزیجات بسیار مفید است که برای همه سنین مناسب است.
این گیاه تاریخ طولانی دارد و از زمانهای باستان در روم، یونان و مصر استفاده میشده است. باقلا یا باقالی منبع خوبی از فیبر است. این گیاه به دلیل پروتئین بالایی که دارد، وقتی با برنج پخته شود، غذای کاملی میسازد. کلسیم و پتاسیم موجود در باقلا میتواند از پوکی استخوان جلوگیری کند و در کنترل فشار خون بالا مفید باشد.
از نتایج مثبت باقلا میتوان به فسفر زیاد آن اشاره کرد که به افزایش هوش افراد کمک میکند. به همین دلیل، بهتر است باقلا را در وعده غذایی کودکان قرار دهید. باقلا کمکالری است و کلسترول کمی دارد. همچنین دارای فیبر و ویتامین A است که در هضم غذا مفید است.
این دانه همچنین سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین B و اسیدفولیک است، بنابراین برای درمان کمخونی هم موثر است، البته به شرطی که به آن حساسیت نداشته باشید.
کوکو باقلا سبز خوشمزه و مخصوص به روش مازندرانی
قابل ذکر است که باقالای تازه طبع سرد و تر دارد و باقالای خشک طبع سرد و خشک دارد. گل باقلا نیز طبع گرم دارد. ارزش غذایی باقالای خشک بیشتر از باقالای تازه است، اما ویتامین C باقالای تازه بیشتر است. از دیگر انواع کوکوهای گیاهی میتوان به کوکو مارچوبه و کتلت عدس اشاره کرد.
مواد لازم :
باقلا تازه: 500 کیلوگرم
تخممرغ: 4 عدد
روغن: به مقدار لازم
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری (اختیاری)
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1: ابتدا پوست سبز و سفید باقلا را جدا کرده و آن را با کمی نمک بپزید تا نرم شود (حدود نیم ساعت).
گام 2: سپس باقلا را آبکش کرده و خوب بکوبید یا آسیاب کنید تا کاملاً له شود.
گام 3: تخممرغها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و خوب هم بزنید.
گام 4: سپس جوش شیرین، نمک، فلفل و زردچوبه را کمکم روی تخممرغها بریزید و هم بزنید.
گام 5: باقلا کوبیده شده را به تخممرغها اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
گام 6: در نهایت، وقتی روغن داغ شد، میتوانید مواد را به صورت یکجا یا قاشقی در روغن سرخ کنید.