رسپی

دستور تهیه کوکو برنج با گوشت چرخ کرده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کوکو برنج خوشمزه و ساده با برنج پخته و سیب زمینی

به گزارش رضیم : کوکو برنج یکی از خوشمزه‌ترین کوکوهای ایرانی است که ماده اصلی آن برنج است. اگر بعد از یک وعده غذا برنج اضافی دارید، می‌توانید با آن کوکوی برنج درست کنید تا برنج هدر نرود.

این کوکو طعمی بسیار عالی دارد و توصیه می‌کنیم حتماً یک بار هم که شده آن را امتحان کنید. با موادی که در این دستور آمده، می‌توانید برای ۴ تا ۶ نفر کوکو برنج تهیه کنید. برای مشاهده دستور تهیه کوکو برنج با ما همراه باشید.

مواد لازم کوکو برنج

  • گوشت چرخ کرده
  • پیازچه ۶ عدد
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • برنج پخته ۲ لیوان
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • زعفران ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
  • زردچوبه و پودر سیر به مقدار دلخواه

دستور تهیه و مراحل پخت کوکوی برنج

دستور تهیه کوکوی برنج

ابتدا سیب زمینی را در یک قابلمه کوچک قرار داده و تا روی آن آب بریزید. سپس آن را روی حرارت متوسط بگذارید تا کمی نرم شود. برنج پخته را با چرخ گوشت، غذاساز یا گوشت کوب له کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

پیازچه‌ها را تمیز کنید، بشویید و در آبکش بگذارید تا آب آن خارج شود. سپس آن‌ها را ریز خرد کرده و به برنج اضافه کنید. بعد، تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی در یک پیاله بشکنید و اگر سالم بودند به کاسه برنج اضافه کنید.

حالا زعفران، فلفل، نمک، زردچوبه، پودر سیر و پودر سوخاری را هم به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. سیب زمینی را با چاقو برش بزنید و اگر نیم‌پز شده بود، حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا سیب‌زمینی خنک شود.

بعد از خنک شدن، پوست سیب‌زمینی را بگیرید و آن را ریز رنده کنید و به مخلوط اضافه نمایید. اگر دوست داشتید، می‌توانید در این مرحله زرشک، جعفری و گشنیز خرد شده هم به مایه کوکو اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست و کمی سفت شود.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و حرارت را کم کنید تا روغن کم کم داغ شود. سپس به اندازه فلافل از مایه کوکو بردارید و با دست‌ها دایره‌ای شکل دهید (می‌توانید هر شکلی که دوست دارید به کوکوها بدهید) و در روغن بریزید.

اگر دیدید که کوکوها در حال باز شدن هستند، یک تخم‌مرغ بشکنید و سفیده آن را در یک کاسه بریزید. قبل از بر‌داشتن مایه کوکو، دست خود را در سفیده بزنید و سپس مایه را بردارید و شکل دهید. این کار باعث می‌شود کوکوها یکدست و سالم سرخ شوند.

حالا هر دو طرف کوکوها را خوب سرخ کنید و بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب شود. کوکوهای برنج را در دیس بکشید و با نان سرو کنید.

همچنین بخوانید :

سبزی کوکو | آیا می‌دانید سبزی کوکو شامل چه سبزی‌هایی است؟

۲ روش ساده برای تهیه کوکو ماکارونی

رولت کوکو سبزی | روشی آسان برای پخت کوکوی مجلسی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه کوکو برنج با گوشت چرخ کرده (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا