دستور تهیه کوکو جو پرک ساده رژیمی با طعم بسیار عالی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کوکو جو پرک رژیمی برای لاغری خوشمزه با جو پوست کنده
کوکوی جو پرک یکی از انواع کوکوهای خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلف تهیه میشود. برای آشنایی با روش تهیه این غذا، ادامه مطلب را بخوانید.
مواد لازم برای کوکوی جو
- جو پرک: ۱ پیمانه
- سیبزمینی: ۱ عدد بزرگ
- پیاز: ۱ عدد بزرگ
- سیر: ۳ حبه
- شوید خشک: ۱ قاشق چایخوری
- پاپریکا: ½ قاشق چایخوری
- تخممرغ: ۱ عدد درشت
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
- زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
دستور تهیه کوکو جو پرک
برای تهیه کوکوی جو، ابتدا جو پرک را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس میکنیم تا نرم شود. سپس آب اضافی آن را خالی کرده و در یک کاسه مناسب میریزیم. پیاز را با رنده ریز رنده میکنیم و آب اضافیاش را میگیریم و به کاسه جو پرک اضافه میکنیم. سیبزمینی را هم رنده کرده و بعد از گرفتن آبش، به همراه شوید خشک و سیر رنده شده به کاسه میافزاییم.
حالا تخممرغ را به همراه پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه میکنیم و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود. اگر مایه کوکو شل بود، میتوانیم کمی آرد سفید یا آرد نخودچی به آن اضافه کنیم.
یک تابه مناسب را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن مایع اضافه میکنیم تا داغ شود. سپس مایه کوکو را به شکل یکجا یا مثل کتلت در دست شکل میدهیم و در تابه میگذاریم. بعد از اینکه یک سمت کوکو خوب سرخ شد، به آرامی برمیگردیم تا سمت دیگرش هم سرخ شود. در پایان، کوکوی جو پرک را داغ با نان سرو میکنیم.