دستور تهیه کوکو ماکارونی با چند روش (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کامل کوکوی ماکارونی
کوکو ماکارونی شبیه به پیتزا هست و خیلی خوشمزه است. این غذا با موادی مانند ماکارونی، قارچ، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ و پنیر پیتزا درست میشود.
با این مقدار موادی که در دستور آورده شده میتوانید برای ۴ نفر کوکو ماکارونی تهیه کنید. اگر میخواهید مقدار کمتر یا بیشتری درست کنید، کافیست هر ماده را به نسبت ضرب یا تقسیم کنید.
دستور تهیه کوکو ماکارونی مجلسی عالی
روش اول: تهیه کوکو ماکارونی با سبزیجات
مواد لازم :
- ماکارونی فرمی ۵۰۰ گرم
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- قارچ ۳۰۰ گرم
- پیاز متوسط ۱ عدد
- تخم مرغ درشت ۴ عدد
- ذرت ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمهای ۱ عدد
- روغن مایع به مقدار لازم
- پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
- رب گوجهفرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
دستور تهیه :
اول یک قابلمه را روی حرارت بگذارید و مقداری آب داخلش بریزید. یک قاشق غذاخوری روغن و کمی نمک هم به آب اضافه کنید تا بجوشد. بعد ماکارونی و ذرت را به آب جوش اضافه کنید.
۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا ماکارونی و ذرت خوب بپزند. سپس آنها را آبکش کرده و کنار بگذارید تا آب اضافیشان برود. حال پیاز را به صورت ریز خرد کنید و یک تابه روی حرارت قرار دهید. کمی روغن داخل تابه بریزید تا داغ شود و سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود. وقتی پیاز شفاف شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز با ادویهها مخلوط شود. سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگش تغییر کند. فلفل دلمهای را خرد کرده و به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید. قارچها را هم خرد کنید و در یک تابه کوچک به همراه روغن جداگانه تفت دهید تا آبشان تبخیر شود. سپس کمی آبلیمو به آنها اضافه کنید تا رنگاش سیاه نشود.
دستور تهیه کوکو ماکارونی مرحله به مرحله
پس از اینکه آب قارچها کاملاً تبخیر شد، آنها را به مخلوط گوشت اضافه کنید. حالا رب گوجهفرنگی را با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا خامی رب گرفته شود. سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود. در ادامه یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و ماکارونی و ذرت آبکش شده را داخل آن بریزید.
بعد از اینکه مایه گوشت کمی خنک شد، آن را هم به کاسه اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا همه چیز یکدست شود. سپس تخممرغها را در یک کاسه جداگانه بشکنید و خوب هم بزنید. تخممرغها را به مخلوط کوکو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا همه چیز مخلوط شود.
در پایان یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. بگذارید روغن داغ شود. سپس نصف مایه کوکو را داخل تابه بریزید. به دلخواه مقداری پنیر پیتزا روی مایه بریزید و سپس مابقی مایه کوکو را اضافه کنید و کمی آن را فشار دهید تا صاف شود. بگذارید یک سمت کوکو سرخ شود و بعد برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود. در انتها کوکوی ماکارونی را با سس کچاپ سرو کنید.
اگر میخواهید کوکوی ماکارونی را در فر بپزید، فر را از قبل به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سپس مایه کوکو را در یک ظرف پیرکس بریزید و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا آماده شود.
دستور تهیه کوکو ماکارونی با سوسیس
مواد لازم :
- ماکارونی شکل دار ۲۵۰ گرم
“““html
دستور تهیه :
برای تهیه کوکوی ماکارونی مجلسی ابتدا باید ماکارونی را بپزیم. ماکارونی را با چند لیوان آب و دو قاشق نمک در یک قابلمه میریزیم. وقتی آب جوش آمد، ماکارونی را تست میکنیم و زمانی که نرم شد، آن را از روی حرارت برمیداریم.
حالا ماکارونی را آبکش میکنیم تا به هم نچسبند. پیاز را ریز خرد کرده و در مقداری روغن تفت میدهیم. سپس فلفل دلمهای را هم ریز خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم. بعد از کمی تفت دادن، سوسیسها را خرد کرده و به مخلوط اضافه میکنیم.
روش طبخ کوکو با ماکارونی و سوسیس
وقتی سوسیسها تغییر رنگ دادند، سس گوجه و مقداری نمک و فلفل اضافه میکنیم. بعد از کمی تفت دادن، مواد را از روی حرارت برمیداریم. حالا مواد را در یک کاسه میریزیم و ماکارونی را هم اضافه میکنیم. سپس تخم مرغها را روی مواد میشکنیم و کمی نمک و فلفل میزنیم. همه چیز را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
یک تابه بزرگ انتخاب کرده و مقدار کمی روغن داخل آن میریزیم. وقتی روغن داغ شد، مایه کوکوی ماکارونی را اضافه میکنیم. بعد از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد، آن را برمیگردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود. در پایان، کوکوی ماکارونی خوشمزه را با سس کچاپ تزیین کرده و سرو میکنیم.
این کوکو به نام کوکوی پیتزایی هم شناخته میشود و شبیه به پیتزا میشود. سس مخصوص این کوکو معمولاً سس کچاپ است، اما اگر دوست دارید میتوانید از سس فرانسوی هم استفاده کنید.
نکته مهم درباره کوکوی ماکارونی و سرخ کردن آن این است که باید زودتر از روغن خارجش کنید تا خشک نشود. اگر کوکو خشک شود، مثل تهدیگ ماکارونی برای برخی ممکن است خوشایند نباشد و با چنگال بهسختی قابل خوردن باشد.
اگر میخواهید قارچ به کوکوی ماکارونی اضافه کنید، ابتدا قارچ را به صورت ورقهای خرد کنید. سپس با روغن یا کره کمی تفت دهید تا آبشان تبخیر شود و کمی سرخ شوند. باید قبل از سرخ کردن کوکو، قارچ را به آن اضافه کنید.
این کوکو را میتوانید به صورت تکنفره هم تهیه کنید. برای این کار، ابتدا قالبهای کوچک در تابه بگذارید و سپس مواد کوکو را داخل قالبها بریزید. از قالبهای متنوع میتوانید برای این کار استفاده کنید. کوکوی ماکارونی بهتر است با سس کچاپ سرو شود.