رسپی

دستور تهیه کوکو نودل به روش ساده و طعم بسیار عالی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

در این مطلب از رضیم می‌خواهیم طرز تهیه کوکو نودل را با شما در میان بگذاریم. این کوکو یک گزینه عالی برای شام یا میان‌وعده کودکان است.
کوکو یکی از ساده‌ترین غذاهای سرخ‌کردنی ایرانی است. قبلاً دستور چند نوع کوکو را در مجله آشپزی رضیم به شما معرفی کرده‌ایم. خاصیت کوکو این است که با تغییر مواد اولیه می‌توانید انواع مختلف و جذابی از آن تهیه کنید. معمولاً درست کردن کوکو کار ساده‌ای است و هر کسی با کمی تمرین و دستور درست می‌تواند انواع کوکو را درست کند.

نودل یک غذای رشته‌ای است که در آشپزی کشورهای آسیای شرقی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. مثل ما ایرانی‌ها که با اضافه کردن مواد مختلف غذاهای متنوع درست می‌کنیم، مردم این کشورها هم با افزودن مواد گوناگون به نودل، انواع غذاهای متفاوتی درست می‌کنند. با استفاده از این دستور، می‌توانید یک وعده غذایی کامل و مغذی تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کوکو نودل

  • سینه مرغ: یک عدد
  • تخم‌مرغ: سه عدد
  • پیازچه: دو یا سه ساقه
  • گشنیز: یک دسته کوچک
  • جعفری: یک دسته کوچک
  • پنیر پیتزا: ۴ قاشق غذاخوری
  • پیاز: یک عدد
  • قارچ: شش عدد
  • نودل آماده: دو بسته
  • روغن بهار الماس: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

دستور تهیه کوکو نودل

برای تهیه کوکو نودل، اولین کار این است که سینه مرغ را با یک عدد پیاز بزرگ، نمک، فلفل، زردچوبه و یا هر ادویه دیگری که دوست دارید در یک قابلمه بگذارید و یک لیوان آب روی آن ریخته و بگذارید مرغ به مدت یک ساعت بپزد.
بعد از پختن، مرغ را از قابلمه خارج کنید و وقتی سرد شد، آن را به قطعات کوچک خرد کنید. شما می‌توانید با دست آن را ریش‌ریش کنید یا در خردکن بریزید. هر چه مرغ ریزتر باشد، کوکو خوشمزه‌تر خواهد شد.
قارچ‌ها را خوب بشویید و به صورت ریز خرد کنید.

در یک تابه مقداری روغن بهار الماس بریزید و قارچ و مرغ خرد شده را با حرارت کم سرخ کنید. سپس جعفری، گشنیز و پیازچه را ریز خرد کنید و به مرغ اضافه کنید و یک دقیقه دیگر سرخ کنید.
در مرحله بعد، نودل آماده را در یک قابلمه آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. وقتی آب جوش آمد، نودل‌ها را به آن اضافه کنید و بگذارید دو تا سه دقیقه بپزد. سپس آن را با صافی جدا کنید و بگذارید سرد شود.

زمانی که نودل خنک شد، آن را در یک ظرف بریزید، تخم‌مرغ‌ها را شکسته و به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
وقتی همه مواد آماده شد، به مرحله آخر یعنی سرخ کردن بپردازید. یک تابه بزرگ را روی حرارت بگذارید و در آن روغن بهار الماس بریزید و بگذارید داغ شود. مخلوط نودل و تخم‌مرغ را داخل تابه بریزید و بعد مخلوط مرغ و قارچ را روی آن بریزید و در پایان پنیر پیتزا را اضافه کنید.

چند ثانیه اول حرارت را زیاد کنید تا تخم‌مرغ ببندد. سپس با یک چاقو به کوکو برش بدهید و درپوش تابه را روی آن بگذارید و حرارت را کم کنید تا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خوب سرخ شود. در آخر می‌توانید تابه را در فر بگذارید و شعله بالا را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا