رسپی

دستور تهیه کوکو گوجهمواد لازم کوکو گوجهطرز تهیه کوکو گوجه فرنگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کوکو گوجه

کوکو گوجه و جعفری یک غذای بسیار ساده و مقرون به صرفه است که در مدت کوتاهی تهیه می‌شود.

مواد لازم کوکو گوجه

  • گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم
  • جعفری: 100 گرم
  • پیازداغ: ۱ عدد کوچک
  • آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری
  • نعنا: ۵ شاخه
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری
  • پیازچه: ۴ شاخه

دستور تهیه کوکو گوجه فرنگی

ابتدا پوست گوجه فرنگی را با پوست‌کن جدا کرده، دو سر آن را برش می‌زنیم و سپس به طور کامل خرد می‌کنیم. پس از آن آنها را در آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافی گوجه فرنگی گرفته شود.

در مرحله بعد، پیاز، پیازچه، نعنا و جعفری را به طور ریز خرد کرده و در یک ظرف می‌ریزیم. سپس گوجه فرنگی که آبش را از دست داده اضافه می‌کنیم.

حال آرد، روغن زیتون، بکینگ پودر، نمک و پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و همه مواد را خوب هم می‌زنیم (حدود ۵ دقیقه). اگر مایع خیلی شل بود، می‌توانیم کمی دیگر آرد اضافه کنیم.

در یک تابه مقداری روغن می‌ریزیم و آن را گرم می‌کنیم. مایع آماده شده را به شکل کوکوی سیب‌زمینی درآورده و در تابه قرار می‌دهیم تا یک طرف آن به خوبی سرخ شود.

نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا