رسپی
دستور تهیه کوکو گوجهمواد لازم کوکو گوجهطرز تهیه کوکو گوجه فرنگی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کوکو گوجه
کوکو گوجه و جعفری یک غذای بسیار ساده و مقرون به صرفه است که در مدت کوتاهی تهیه میشود.
مواد لازم کوکو گوجه
- گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم
- جعفری: 100 گرم
- پیازداغ: ۱ عدد کوچک
- آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری
- نعنا: ۵ شاخه
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
- پیازچه: ۴ شاخه
دستور تهیه کوکو گوجه فرنگی
ابتدا پوست گوجه فرنگی را با پوستکن جدا کرده، دو سر آن را برش میزنیم و سپس به طور کامل خرد میکنیم. پس از آن آنها را در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافی گوجه فرنگی گرفته شود.
در مرحله بعد، پیاز، پیازچه، نعنا و جعفری را به طور ریز خرد کرده و در یک ظرف میریزیم. سپس گوجه فرنگی که آبش را از دست داده اضافه میکنیم.
حال آرد، روغن زیتون، بکینگ پودر، نمک و پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و همه مواد را خوب هم میزنیم (حدود ۵ دقیقه). اگر مایع خیلی شل بود، میتوانیم کمی دیگر آرد اضافه کنیم.
در یک تابه مقداری روغن میریزیم و آن را گرم میکنیم. مایع آماده شده را به شکل کوکوی سیبزمینی درآورده و در تابه قرار میدهیم تا یک طرف آن به خوبی سرخ شود.
نوش جان!