رسپی

دستور تهیه کوکی جو پرک، مناسب افراد دیابتی و رژیمی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کوکی جو پرک

افرادی که به دیابت مبتلا هستند فکر می‌کنند دیگر نمی‌توانند از غذاهای خوشمزه‌ای مانند کوکی لذت ببرند، اما این درست نیست.

با انتخاب‌های مناسب در دنیای غذا، می‌توانید هوس‌های غذایی خود را برطرف کنید.

در اینجا می‌خواهیم یک نوع کوکی با جو پرک را به شما آموزش دهیم که برای افرادی که دیابت دارند مناسب است.

جو پرک سرشار از فیبر است و به کنترل قند خون کمک می‌کند. بنابراین استفاده از آن در پخت کوکی نه تنها طعمی جدید به وجود می‌آورد، بلکه از بالا رفتن ناگهانی قند خون جلوگیری می‌کند.

مواد لازم برای پخت کوکی جو پرک

  1. آرد همه منظوره : ۹۶ گرم ( حدود سه چهارم فنجان )
  2. جو پرک: یک فنجان
  3. بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
  4. نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
  5. شکر قهوه‌ای: سه چهارم فنجان
  6. کره ذوب شده: یک چهارم فنجان
  7. عصاره وانیل: یک قاشق چای خوری
  8. تخم‌مرغ بزرگ: یک عدد
  9. تافی بادامی: یک سوم فنجان
  10. اسپری پخت یا روغن: مقداری
کوکی جو پرک

دستور تهیه کوکی جو پرک

فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

آرد را به آرامی با قاشق داخل فنجان‌های اندازه‌گیری بریزید و سطحش را با چاقو صاف کنید.

آرد، جو پرک، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید.

شکر و کره را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن با سرعت متوسط هم بزنید تا خوب مخلوط شوند (حدود ۵ دقیقه).

عصاره وانیل و تخم‌مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

تافی‌های بادام را اضافه کنید. یک سینی فر را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید و سپس با قاشق غذاخوری از خمیر را به فاصله ۵ سانتی‌متر از هم روی سینی بریزید.

کوکی‌ها را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۱ دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه‌ای شوند بپزید. سپس اجازه دهید به مدت یک دقیقه سرد شوند.

کوکی‌ها را از روی سینی جدا کرده و بگذارید روی یک سینی سیمی کاملاً سرد شوند.

دستور تهیه کوکی جو پرک، مناسب افراد دیابتی و رژیمی (مرحله به مرحله)

ویدیو تهیه کوکی جو پرک

اطلاعات تغذیه‌ای کوکی جو پرک برای پخت ۲۴ عدد کوکی است. یک وعده از این غذا معادل یک کوکی است که اطلاعات تغذیه‌ای آن به شرح زیر است:

کالری: ۹۰ کالری از چربی: ۳۷ درصد چربی: ۳٫۴ گرم چربی اشباع: ۱٫۶ گرم چربی غیراشباع: ۰٫۶ گرم پروتئین: ۱٫۲ گرم کربوهیدرات: ۱۳٫۶ گرم فیبر: ۰٫۴ گرم کلسترول: ۱۵ میلی‌گرم آهن: ۰٫۵ میلی‌گرم سدیم: ۸۸ میلی‌گرم کلسیم: ۹ میلی‌گرم

بیشتر بخوانید :

جالب‌ترین رژیم لاغری : رژیم با کیک و شیرینی‌های رژیمی

۲ نوع کیک و شیرینی بدون استفاده از شکر برای دیابتی‌ها

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا