رسپی

دستور تهیه کوکی ردولوت ساده و بازاری با طعم بسیار عالی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم کوکی ردولوت

  • کره ۱۱۰ گرم
  • شکر سفید ۲۰۰ گرم
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • آرد ۲۳۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ پنس
  • رنگ ژله ای قرمز ½ قاشق چایخوری
  • وانیل ⅓ قاشق چایخوری

دستور تهیه کوکی ردولوت

برای درست کردن کوکی ردولوت خوشمزه، ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون می‌آوریم تا به دمای محیط برسد و نرم شود. سپس کره را با شکر در یک کاسه می‌ریزیم و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا مخلوط نرم و روشن شود.
بعد از آن تخم‌مرغ و وانیل را به مخلوط کره اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا همه چیز به خوبی ترکیب شود.
حالا رنگ خوراکی را نیز به مخلوط اضافه می‌کنیم و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا رنگ به خوبی پخش شود.
سپس آرد، پودر کاکائو و نمک را مخلوط کرده و سه بار الک می‌کنیم. بعد این مواد خشک را به مخلوط کره اضافه کرده و ورز می‌دهیم تا خمیر جمع شود.

چگونه کوکی ردولوت درست کنیم؟

در این مرحله خمیر را دوباره ورز می‌دهیم تا نرم و لطیف شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و مقداری از خمیر را به اندازه گردو بر می‌داریم و گرد می‌کنیم.
خمیرهای گرد شده را روی سینی گذاشته و اجازه می‌دهیم به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت کنند. پس از آن، فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم تا گرم شود.
بعد از ۳۰ دقیقه، سینی را از یخچال خارج کرده و در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم. کوکی‌ها را برای ۱۵ دقیقه در فر می‌پزیم تا خوب پخته شوند. سپس سینی را خارج کرده و اجازه می‌دهیم کوکی‌ها کاملاً خنک شوند. برای نگهداری بهتر، کوکی‌ها را در یک ظرف دربسته در دمای اتاق قرار می‌دهیم. در پایان می‌توان آنها را همراه با چای تازه دم نوش جان کرد. نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا