رسپی

دستور تهیه کوکی سابله مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کوکی سابله مرحله به مرحله

کوکی‌های سابله در بسیاری از نقاط فرانسه درست می‌شوند. این خمیر شیرینی خوشمزه از کره، تخم‌مرغ و آرد تهیه می‌شود. کلمه “سابله” در زبان فرانسوی به معنی “شن” است. بیایید با هم این کوکی لذیذ و آسان را درست کنیم!

مواد لازم برای تهیه کوکی سابله :

1 عدد تخم‌مرغ
1 بسته وانیل شکری
150 گرم کره در دمای اتاق
100 گرم پودر قند
250 گرم آرد
5 گرم بیکینگ پودر

دستور تهیه کوکی سابله :

ابتدا کره و شکر را حدود 3 دقیقه با همزن بزنید تا نرم و کره‌ای شود.
سپس تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید.
آرد و بیکینگ پودر را هم اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و شکننده‌ای به دست بیاید.
خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی پهن کنید و در یخچال بگذارید تا کمی استراحت کند.
سپس با قالب گرد برش بزنید و در فر با دمای 170 درجه به مدت 12 دقیقه بپزید.

تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا