رسپی

دستور تهیه کیک آب پرتقال (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کیک آب پرتقال

کیک آب پرتقال یکی از خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین کیک‌های زمستانی است. این کیک با آب میوه درست می‌شود و برای افرادی که عاشق شکلات هستند، انتخاب عالی‌ای خواهد بود. عطر و طعم خاص و جدیدی دارد که می‌توانید به راحتی در منزل تهیه کنید و آن را با یک فنجان چای یا قهوه همراه کنید.

کیک آب پرتقال یکی از دسرهای معروف است که می‌توانید برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی تهیه کنید و از طعم و عطر آن لذت ببرید. برای تزیین این کیک می‌توانید از برش‌های کوچک پرتقال یا کمی شکلات نیز استفاده کنید.

از سایر کیک‌های خانگی خوشمزه می‌توان به کیک شکلاتی، کیک خیس شکلاتی، کیک آلبالو، کیک میوه‌ای، کیک شاتوت، کیک قهوه، کیک لامینگتون، کیک رنگین کمان و کیک وانیلی با کرم فندق اشاره کرد.

مواد لازم : میزان مورد نیاز:
آرد: ۱ پیمانه
شکر: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
آب پرتقال: نصف پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چای خوری

مراحل پخت کیک با آب پرتقال

گام 1: شکر، وانیل و تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید.
گام 2: روغن مایع را اضافه کرده و مواد را هم بزنید.
گام 3: سپس آرد را کم‌کم به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
گام 4: در آخر آب پرتقال را حل کرده و با همزن مخلوط کنید.
گام 5: کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.
گام 6: مواد کیک را به قالب بریزید.
گام 7: فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و چند دقیقه صبر کنید تا گرم شود.
گام 8: کیک را به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.

separator line

منبع : غذالند

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا