دستور تهیه کیک آلو خانگی با پخت آسان (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کیک آلو خانگی با طعم ویژه و مزه ملس
به گزارش رضیم : کیک آلو یکی از کیکهای خوشمزهای است که در فصل تابستان طرفدار دارد. این کیک طعم خوبی دارد و در فرانسه بیشتر تهیه میشود. شما میتوانید این کیک را برای مهمانیها و عصرانهها درست کنید و بسته به سلیقه خود، مقدار شکر آن را کم یا زیاد کنید. مقدار شکر گفتهشده در دستور، طعمی متعادل به کیک میدهد، اما اگر دوست دارید میتوانید آن را کمتر یا بیشتر شیرین کنید. پس حتماً در فصل آلو، این کیک را تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک آلو
- تخم مرغ : ۲ عدد
- شکر : ۲/۳ پیمانه
- آلو : ۴ عدد
- روغن : ۱/۳ پیمانه
- شیر ولرم : ۱/۲ پیمانه
- آرد : ۱ و ۱/۳ پیمانه
- بیکینگ پودر : ۱ ق چای خوری
- وانیل : ۱ ق چای خوری
دستور تهیه کیک آلو قرمز خانگی
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا همه مواد را در دمای اتاق قرار دهید و بعد فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. سپس آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید؛ این کار باعث میشود آرد هوا بگیرد.
مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ
در این مرحله، تخممرغها، وانیل و شکر را داخل یک کاسه بریزید. ابتدا با دور کم همزن شروع کنید و به تدریج سرعت را افزایش دهید و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مخلوط حجیم و کرم رنگ شود. سپس روغن را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
مرحله سوم: تهیه مایه کیک
حال شیر ولرم را به مخلوط اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید. سپس مواد الک شده آرد را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا همه چیز یکدست شود. آلوها را بشویید، از وسط نصف کنید و برش دهید.
مرحله چهارم: پخت کیک آلو
قالبی که انتخاب کردهاید، باید گرد و به قطر ۱۵ سانت باشد. آن را چرب کنید و زیر قالب کاغذ روغنی بگذارید. سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و برشهای آلو را روی سطح کیک قرار دهید. حال قالب را در وسط فر به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه قرار دهید تا کیک پخته و پف کند. سپس آن را از فر بیرون آورده و میتوانید به دلخواه کمی پودر قند روی آن بپاشید و سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه کیک آلو
- بهتر است از آلوهای شیرین استفاده کنید.
- در فر برقی یا توستر، دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.
- چون زمان پخت در فرها متفاوت است، حتماً بعد از ۴۰ دقیقه کیک را چک کنید و اگر نیاز بود زمان بیشتری بگذارید. اگر فر شما کانوکشن ندارد، در انتهای پخت گریل را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود.
- مقدار مواد گفتهشده مناسب برای نه نفر است.
- کیک آلو را میتوانید به عنوان دسر یا میانوعده مصرف کنید.
- این کیک طعمی ملس و شیرینی کمی دارد، بنابراین گزینه خوبی برای افرادی است که به کیکهای با شیرینی کمتر علاقهمند هستند.