دستور تهیه کیک با شیره انگور (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کیک با شیره انگور
کیک با شیره انگور یکی از کیکهای خوشمزه و مقوی است. با خوردن این کیک، میتوانید بسیاری از مواد مغذی لازم بدن خود را دریافت کرده و در عین حال از طعم عالی آن لذت ببرید.
برای تهیه این کیک بدون شکر نیاز به مواد اولیهای دارید که در جدول زیر، همهی آنها و مقدار مورد نیاز هر یک را توضیح دادهایم.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
بیکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
شیره انگور | سه چهارم پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد سبوس دار | ۱.۵ پیمانه |
وانیل | یک هشتم قاشق چایخوری |
شیر یا آب ولرم | یک چهارم پیمانه |
روغن مایع | یک دوم پیمانه |
دستور تهیه :
مرحله اول
ابتدا همهی مواد را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید به مدت نیم ساعت در دمای اتاق بمانند. سپس فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. حالا به مراحل بعدی میرویم.
مرحله دوم
یک قالب مناسب برای کیک انتخاب کنید که باید سایز آن با توجه به تعداد نفرات باشد. هر چه تعداد نفرات بیشتر باشد، قالب بزرگتری نیاز دارید. کف قالب را با کاغذ روغنی یا روغن بپوشانید و کنار بگذارید.
مرحله سوم
آرد و بیکینگ پودر را در یک ظرف مخلوط کنید و خوب هم بزنید. این ترکیب را ۳ تا ۴ بار الک کنید و کنار بگذارید. اگر برای کودکان میپزید، مقدار بیکینگ پودر را کمی بیشتر کنید.
مرحله چهارم
یک کاسه بردارید و تخممرغها را در آن بشکنید. با چنگال کمی هم بزنید تا زرده و سفیده خوب مخلوط شوند. وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت بالا هم بزنید. بعد از ۵ دقیقه، ترکیب شما کرمی و روشن میشود. برای اینکه کیک پف کند، سفیده را جداگانه کمی هم بزنید تا کف کند.
مرحله پنجم
حالا شیره انگور را به مخلوط تخممرغ و وانیل اضافه کنید و همه را با همزن یا چنگال خوب هم بزنید. با اضافه کردن شیره، بافت ترکیب کمی کشسان و رنگ آن تیرهتر میشود. این قاعده برای کیک هویج گردو هم صدق میکند، فقط در آنجا به جای شیره انگور از مواد دیگری استفاده میشود.
مرحله ششم
حالا باید شیر را به مخلوط اضافه کنید و بعد روغن را بریزید. همه مواد را با همزن خوب ترکیب کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه هم بزنید. در کیک یزدی معمولاً از مقدار بیشتری شیر استفاده میشود.
مرحله هفتم
حالا دارچین را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید. سپس ترکیب آرد، بیکینگ پودر و دارچین را مرحله به مرحله به مخلوط تخممرغ و شیره انگور بیفزایید و خوب هم بزنید.
“““html
به کاسه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. این مواد باید خوب با هم ترکیب شوند تا یک مخلوط یکنواخت تهیه کنید و مایه کیک شما آماده شود. اگر دوست دارید بدانید چرا کیک ممکن است سفت شود، باید به مقدار آرد و بیکینگ پودر دقت کنید؛ چون اگر این مواد به اندازه کافی نباشند، کیک شما ممکن است سفت شود.
مرحله هشتم
در این مرحله، باید مایه کیک را داخل قالب بریزید و این کار را به آرامی انجام دهید تا هوای اضافی وارد مخلوط نشود. پس از اینکه مایه کیک را در قالب ریختید، قالب را چند بار روی یک سطح صاف بزنید تا هوای اضافی خارج شود.
مرحله نهم
قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید ۴۰ الی ۵۰ دقیقه بپزد تا کیک خوب آماده شود. بعد از ۳۵ دقیقه، با استفاده از خلال دندان یا چاقوی باریک، کیک را تست کنید تا مطمئن شوید که خوب پخته شده و از سوختن آن جلوگیری کنید.
مرحله دهم
پس از پخته شدن کیک، آن را از فر بیرون بیاورید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود. وقتی کیک خنک شد، میتوانید آن را از قالب خارج کنید و در ظرف کیک بگذارید. برای تزئین این کیک میتوانید از میوههای انگور، اسمارتیز، شکلات، خامه و غیره استفاده کنید. بسیاری از افراد نیز از شیره انگور برای تزئین کیک استفاده میکنند.
منبع : اسنپ مگ