دستور تهیه کیک بخارپز خوشمزه و آسان (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کیک به روش بخارپز
اگر به دنبال یک کیک ساده و با بافت نرم هستید، حتما کیک بخارپز را امتحان کنید. این کیک به دلیل پخت در بخار آب، بسیار نرم و لطیف است.
این نوع کیک برای کسانی که فر ندارند بسیار مناسب است، چون برای تهیه آن نیازی به فر نیست. پس این مطلب را از دست ندهید.
دستور تهیه کیک بخارپز
مواد لازم برای تهیه کیک بخارپز:
- دو پیمانه آرد
- یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر
- چهار قاشق پودر کاکائو
- سه عدد تخم مرغ
- یک و نیم پیمانه شکر
- یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
- نصف پیمانه آب
- نصف پیمانه روغن مایع
- پودر قند و پودر پسته برای تزیین
دستور تهیه کیک بخارپز
مراحل تهیه کیک بخارپز:
میتوانید این کیک را در قالبهای مختلف درست کنید، ولی بهترین قالب، قالب 23 سانتیمتری است. ابتدا قالب را با روغن چرب کرده و آردپاشی کنید.
سپس یک قابلمه بزرگتر از قالب بردارید و نیمه پر از آب کنید و بگذارید روی حرارت تا به جوش بیاید. در این مدت، آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و الک کنید. در یک ظرف دیگر، تخممرغها، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید.
این کار را برای 3 الی 4 دقیقه انجام دهید تا خوب مخلوط شوند. سپس آب و روغن مایع را اضافه کرده و هم بزنید. در این مرحله، مخلوط آرد را کم کم اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
حالا مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را در قابلمه آب جوش قرار دهید. درب قابلمه را با دمکنی بپوشانید و بگذارید 40 دقیقه روی حرارت متوسط بپزد. میتوانید با خلال دندان تست کنید، اگر به خلال نچسبید یعنی کیک آماده است.
برای تزیین میتوانید از پودر قند و پودر پسته استفاده کنید یا شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده و روی کیک بریزید.
امیدواریم از این دستور استفاده بکنید. ممنون از توجه شما.
گردآوری توسط مجله اینترنتی رضیم
نیلوفر گلی فروشانی