رسپی
دستور تهیه کیک براونیز مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه براونیز شکلاتی
در این مطلب طرز تهیه کیک ماربلد براونیز را برای شما عزیزان کدبانو آوردهایم. امیدوارم از آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.
بهترین دستور برای تهیه کیک براونیز شکلاتی
مواد لازم برای تهیه کیک براونیز
- تخم مرغ: ۳ عدد
- شکر: دو سوم لیوان
- آرد: نصف لیوان
- شکلات تلخ: ۱۵۰ گرم
- کره: ۷۵ گرم
- پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل: نصف قاشق مرباخوری
- نمک: یک پنس
- شکلات چیپسی: نصف لیوان
دستور تهیه کیک براونیز
- ابتدا شکلات تلخ و کره را در یک ظرف میریزیم.
- این مواد را به صورت بنماری ذوب میکنیم تا گرم شوند. در این حین،
- تخممرغ و شکر را با همزن بزنید تا رنگ کرم بگیرد و سپس شکلات و کرهی ذوب شده را به آن اضافه کنید.
- دوباره مواد را هم بزنید. حالا مواد خشک را با هم مخلوط کرده و از الک رد کنید و به آرامی به مخلوط اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. شکلات چیپسی را هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
- قالب (بهتر است سایز ۲۰ کمربندی باشد) را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را در آن بریزید سپس روی آن را صاف کنید.
- قالب را در فر از قبل گرم شده به دمای ۱۷۵ درجه و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در طبقهی وسط قرار دهید تا بپزد.
لذت آشپزی با رضیم :
آشنایی با چند نکته درباره قالبهای کیک و ژله
دستور تهیهی شیرینی کشمشی تابهای بدون فر
دستور تهیه و تهیهی فاج شکلاتی، یک شیرینی خوشمزه و بینظیر
گردآوری شده از مجلهی رضیم
مریم امینی