رسپی

دستور تهیه کیک تولد کانفتی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کیک تولد کانفتی

در این مطلب قصد داریم شما عزیزان را با دستور تهیه یک نوع کیک لایه ای خوشمزه مناسب برای جشن ها و میهمانی ها آشنا کنیم. همراه ما باشید تا با دستور تهیه آن آشنا شوید و بتوانید برای جشن تولد عزیزانتان این کیک را آماده کنید و آن ها را سوپرایز کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک تولد کانفتی

آرد کیک (الک شده) سه و سه چهارم پیمانه (443 گرم)
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
جوش شیرین یک قاشق چای خوری
نمک یک قاشق چای خوری
کره بدون نمک، نرم شده در دمای اتاق یک و یک چهارم پیمانه (290 گرم)
شکر گرانول سفید دو پیمانه (400 گرم)
روغن گیاهی یک سوم پیمانه (80 میلی لیتر)
تخم مرغ بزرگ، به دمای اتاق رسیده چهار عدد
تخم مرغ بزرگ، به دمای اتاق رسیده دو عدد سفیده
عصاره وانیل خالص سه قاشق چای خوری (15 میلی لیتر)
دوغ، به دمای اتاق رسیده یک و یک دوم پیمانه (360 میلی لیتر)
کانفت (ترافل رنگی) سه چهارم پیمانه (135 گرم)

مواد لازم برای تهیه باترکرم وانیلی

کره بدون نمک، نرم شده در دمای اتاق یک و یک دوم پیمانه (345 گرم)
شکر قنادی پنج و نیم پیمانه (650 گرم)
خامه غلیظ، به دمای اتاق رسیده یک سوم پیمانه (80 میلی لیتر)
عصاره وانیل خالص سه قاشق چای‌خوری (15 میلی‌لیتر)
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
اختیاری: کانفت برای تزئین به مقدار لازم

دستور تهیه کیک تولد کانفتی مرحله به مرحله

برای تهیه این کیک در کل به چهار ساعت زمان نیاز داریم که چهل و پنج دقیقه از آن برای آماده سازی مواد اولیه، بیست و پنج دقیقه برای پخت و الباقی برای تزئین و خنک کردن کیک صرف می شود. همچنین با مواد اولیه ای که در این دستور ذکر شده است می توانیم برای دوازده تا چهارده نفر کیک آماده کنیم.

قبل از اینکه شروع کنیم لازم است به دو نکته اساسی اشاره کنیم:

  1. نکته: قبل از تهیه این کیک حتما چندین بار دستورالعمل را بخوانید و مرور کنید.
  2. نکته: حتما تمام مواد لازم برای تهیه این کیک را به دمای اتاق برسانید.

مرحله اول: گرم کردن فر و آماده کردن قالب ها

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) روشن می کنیم تا گرم شود. سه قالب کیک هشت یا نه اینچی را چرب می کنیم و کف آن ها را با کاغذ روغنی می پوشانیم سپس روی کاغذ روغنی را نیز چرب می کنیم و کنار می گذاریم.
نکته: کاغذ روغنی کمک می کند تا کیک به خوبی از قالب آزاد شود.

دستور تهیه کیک تولد کانفتی (رنگین کمان)

مرحله دوم: ترکیب کردن مواد خشک

چهارصد و چهل و سه گرم آرد کیک، یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر، یک قاشق چای خوری جوش شیرین و یک قاشق چای خوری نمک را در یک کاسه بزرگ ریخته و باهم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم: ترکیب کردن مواد تر

دستور تهیه کیک تولد کانفتی (مرحله به مرحله)

در یک کاسه جداگانه دیگر با استفاده از همزن دستی یا برقی، دویست و نود گرم کره و چهارصد گرم شکر را با سرعت بالا به مدت پنج دقیقه هم می زنیم تا کاملا ترکیب شوند و کرم رنگ شده و پف کنند. در صورت نیاز، کناره ها و کف کاسه را با یک کاردک پلاستیکی می تراشیم و کف کاسه جمع می کنیم سپس هشتاد میلی لیتر روغن اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر هم می زنیم تا یکدست شوند.

بعد چهار عدد تخم مرغ کامل، دو عدد سفیده تخم مرغ و سه قاشق چای خوری عصاره وانیل را به آن اضافه می کنیم و با سرعت متوسط ​​هم می زنیم تا مخلوط شوند.

مرحله چهارم: ترکیب کردن مواد خشک و مواد تر

مواد خشک الک شده و سیصد و شصت میلی لیتر دوغ را در سه مرحله به مواد تر اضافه می کنیم، پس از هر بار افزودن مواد را تا زمانی که مخلوط شوند، ترکیب می کنیم. توجه کنید که نباید مواد را زیاد مخلوط کنیم. مایه کیک مخملی و غلیظی خواهیم داشت.

در آخر صد و سی و پنج گرم کانفت را اضافه می کنیم و مایه کیک را به طور مساوی داخل قالب ها می ریزیم و پخش می کنیم. هر کدام را چند بار روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی آن گرفته شود و در سطح مایه کیک سوراخ هایی ایجاد شود.

مرحله پنجم: پختن کیک

قالب ها را داخل فر گذاشته و حدود بیست و پنج تا بیست و شش دقیقه یا تا زمانی که کیک…

“““html

ها کاملا پخته شوند، می‌پزیم. (اگر از قالب هشت اینچی استفاده می‌کنید ممکن است زمان پخت حدود بیست و هفت تا بیست و هشت دقیقه طول بکشد.)

بعد از حدود پانزده دقیقه، روی قالب‌ها را با فویل می‌پوشانیم تا از قهوه‌ای شدن بیش از حد دور و روی کیک‌ها جلوگیری کنیم. برای تست پخت، یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو می‌بریم و بیرون می‌آوریم. اگر تمیز بود، کار آماده است.

مرحله ششم: خنک کردن کیک‌ها

بعد از تمام شدن زمان پخت، قالب‌ها را از فر خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کیک‌ها در قالب‌هایشان روی توری سیمی به مدت بیست دقیقه بمانند تا به آرامی خنک شوند. با یک چاقو دور تا دور کیک‌ها را خط می‌زنیم تا لبه‌ها آزاد شوند و سپس آن‌ها را از قالب خارج می‌کنیم. کیک‌ها را مستقیم روی توری سیمی قرار می‌دهیم تا کاملا سرد شوند.

دستور تهیه کیک لایه‌ای با فراستینگ

مرحله هفتم: آماده کردن فراستینگ

در یک کاسه بزرگ دیگر، با استفاده از همزن دستی یا برقی، سیصد و چهل و پنج گرم کره را با سرعت متوسط حدود دو دقیقه هم می‌زنیم تا کرم رنگ شود. سپس ششصد و پنجاه گرم شکر قنادی، هشتاد میلی‌لیتر خامه، سه قاشق چای‌خوری عصاره وانیل و یک هشتم قاشق چای‌خوری نمک را به کره اضافه می‌کنیم و با سرعت کم به مدت سی ثانیه هم می‌زنیم و سپس سرعت را بالا می‌بریم و دو دقیقه دیگر ادامه می‌دهیم.

نکته: اگر فراستینگ خیلی رقیق به نظر می‌آید، مقداری شکر اضافه کنید. اگر فراستینگ خیلی غلیظ است، کمی خامه اضافه کنید و اگر فراستینگ خیلی شیرین است، کمی نمک بزنید.

مرحله هشتم: مونتاژ کردن کیک تولد

ابتدا با استفاده از یک چاقوی دندانه‌دار بزرگ، یک لایه نازک از روی کیک‌ها جدا می‌کنیم تا سطح آن‌ها صاف شود. یکی از لایه‌ها را روی صفحه گردان کیک قرار می‌دهیم و حدود یک پیمانه (حدود 250 گرم) از فراستینگ را روی کیک می‌گذاریم و با استفاده از پالت، آن را به طور یکنواخت روی کیک پخش می‌کنیم.

این کار را با لایه دوم کیک و یک پیمانه دیگر از فراستینگ تکرار می‌کنیم. سپس لایه سوم را قرار می‌دهیم و یک لایه نازک از فراستینگ را روی آن و همچنین کناره‌ها می‌مالیم. با لبه پالت، اضافی فراستینگ را از کناره‌ها و روی کیک می‌گیریم. کیک خامه‌کشی شده را حداقل 30 دقیقه و حداکثر 3 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

نکته: می‌توانید خرده کیک‌هایی که از سطح آن‌ها به‌دست می‌آید را دور بریزید یا به‌عنوان تزئین پودر کنید و روی آیسینگ بپاشید!

مرحله نهم: ادامه مونتاژ کردن کیک

مابقی فراستینگ را در تمام قسمت‌های بالا و کناره‌ها پخش کنید و در صورت تمایل با کانفت یا ترافل‌های رنگی کیک را تزئین کنید.

مرحله دهم: سرو کیک

کیک خامه‌کشی و تزئین شده را در ظرف مناسب قرار دهید و فوراً سرو کنید، یا اگر قرار است آن را چند ساعت دیگر سرو کنید، می‌توانید کیک را تا 4 ساعت در ظرف مناسب و در دمای اتاق قرار دهید. برای نگهداری طولانی‌تر، می‌توانید کیک را تا 1 روز در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.

پوستر کیک تولد کانفتی

نکته: کیک بهتر است به دمای اتاق برسد و سپس سرو شود، بنابراین اگر آن را در یخچال گذاشته‌اید، قبل از سرو اجازه دهید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند.

مرحله آخر: نگهداری از کیک

روی باقی‌مانده کیک را خوب می‌پوشانیم و به مدت 5 روز در یخچال نگهداری می‌کنیم.

نکاتی برای بهتر شدن دستور تهیه کیک تولد کانفتی

دستورالعمل‌های آماده کردن و انجماد: لایه‌های کیک را می‌توان از یک روز قبل در دمای اتاق پخت، خنک کرد و محکم پوشاند. همچنین، فراستینگ را می‌توان آماده کرده و سپس روی آن را پوشاند و یک شب در یخچال قرار داد.

روز بعد وقتی کیک آماده تزئین شد، اجازه دهید فراستینگ به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق بماند تا کمی نرم شود، سپس با همزن برقی با سرعت متوسط حدود 1 دقیقه قبل از فراست کردن کیک هم بزنید. (در صورت نیاز، مقداری خامه اضافه کنید تا آیسینگ را رقیق کند.)

اگر می‌خواهید کیک تزئین شده را قبل از سرو نگه دارید،

“““html

به مرحله 10 مراجعه کنید. لایه‌های کیک بدون ایجاد پوشش روی آن‌ها می‌توانند ۲ تا ۳ ماه در فریزر نگهداری شوند. برای یخ‌زدایی، کافی است آن‌ها را یک شب در یخچال قرار دهید و قبل از تزئین و سرو، بگذارید به دمای اتاق برسند.

آرد: به جای آرد مخصوص کیک، می‌توانید از آرد عمومی استفاده کنید، اما آگاه باشید که کیک شما با آرد کیک، سبک‌تر خواهد بود. اگر از آرد عمومی استفاده می‌کنید، حتماً آن را الک کنید، در غیر این صورت کیک شما سنگین خواهد شد. همچنین می‌توانید به جای ۳ و ۳/۴ پیمانه (۴۴۳ گرم) آرد کیک، از ترکیب ۳ پیمانه آرد عمومی و ۳/۴ پیمانه نشاسته ذرت استفاده کنید.

نکاتی برای بهتر شدن دستور تهیه کیک تولد کانفتی

تخم‌مرغ: چهار عدد تخم‌مرغ کامل رطوبت و غلظت کیک را فراهم می‌کند و اضافه کردن دو عدد سفیده تخم‌مرغ باعث سبک‌تر شدن کیک می‌شود. توصیه نمی‌شود که از پنج عدد تخم‌مرغ کامل استفاده کنید. حتماً از ترکیب چهار عدد تخم‌مرغ کامل و دو عدد سفیده استفاده کنید.

دوغ: اگر در خانه دوغ ندارید، می‌توانید به راحتی آن را تهیه کنید. کافی است یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو را به یک پیمانه مایع اضافه کنید. سپس به اندازه کافی شیر کامل به همان پیمانه اضافه کنید تا به یک و نیم پیمانه برسد.

(می‌توانید از شیرهای کم‌چرب هم به عنوان جایگزین دوغ استفاده کنید، اما کیک به همان اندازه مرطوب و نرم نخواهد بود.) پس از ترکیب، آن را هم بزنید و ۵ دقیقه بگذارید بماند. “دوغ” خانگی تقریباً آماده و برای استفاده در دستور غذا مناسب است.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا