رسپی

دستور تهیه کیک جافا فوری خوشمزه و مجلسی در منزل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور العمل آسان کیک جافای سنتی انگلیس

کیک جافا (به انگلیسی: jaffa cakes) یک کیک سنتی و بسیار محبوب در انگلیس است. کیک جافا از سه لایه اصلی تشکیل می‌شود: یک لایه زیرین کیک اسفنجی، یک لایه میانی ژله پرتقال سفت و یک لایه رویی شکلاتی.
ژله‌ای که برای این کیک استفاده می‌شود باید غلیظ باشد و بافتی نیمه‌پاستیلی داشته باشد تا بتواند به خوبی بر روی کیک قرار گیرد.
ترکیب شکلات، کیک و ژله در یک لقمه طعمی لذیذ و خوشمزه ایجاد می‌کند.

مواد لازم کیک جافا

تخم‌مرغ بزرگ 2 عدد
شکر یک چهارم پیمانه معادل 50 گرم
آرد یک چهارم پیمانه + 3 قاشق غذاخوری معادل 50 گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
شکلات چیپسی 1 و نیم فنجان برای روی کیک
مواد لازم برای فیلینگ ژله پرتقال
شکر یک چهارم فنجان + 2 قاشق غذاخوری معادل 75 گرم
آب پرتقال سه چهارم فنجان معادل 180 میلی لیتر
پودر ژلاتین خالص 5 و یک چهارم قاشق چایخوری معادل 18 گرم
رنده پوست پرتقال 1 عدد کوچک

دستور تهیه کیک جافا؛ مینی کیک خوشمزه و سنتی انگلیسی

برای تهیه فیلینگ ژله‌ای کیک، آب پرتقال را روی حرارت گرم کنید.
رنده پوست پرتقال و شکر را به آن اضافه کنید و منتظر باشید تا به جوش بیاید و شکر حل شود.
حرارت را خاموش کنید و پودر ژلاتین را بر روی آب پرتقال بپاشید و هم بزنید تا کاملاً حل شود.
این ژله را در یک ظرف 9 * 13 اینچی بریزید و به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
تمام مواد کیک را 2 ساعت قبل از تهیه بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای اتاق برسند.
فر را با دماي 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
با کره نرم شده، یک قالب 12 تایی کاپ کیک یا مافین را خوب چرب کنید.
تخم‌مرغ و شکر را به مدت 6 دقیقه هم بزنید تا غلیظ و کشدار شود.
آرد و بکینگ پودر را روی تخم‌مرغ الک کنید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب خوبی به دست آید.
از خمیر کیک به مقدار 2 قاشق غذاخوری در هر قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید؛ باید حداقل سه چهارم قالب‌ها از خمیر پر شود.
قالب را به مدت 7 تا 9 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.

کیک جافای سنتی

برای تست پخت می‌توانید انگشت خود را وسط کیک بزنید؛ اگر پایین نرفت یعنی کیک‌ها به خوبی پخته شده‌اند.
قالب را از فر بیرون آورده و 5 دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود، سپس مینی کیک‌ها را از قالب خارج کنید و روی صفحه توری بگذارید تا کاملاً خنک شوند.
خمیر باقی‌مانده را به همین ترتیب بپزید.
پس از خنک شدن کامل مینی کیک‌ها، ژله را از یخچال خارج کنید و با یک کاتر گرد 2 اینچی حداقل 12 بار قالب بزنید.
با یک قاشق به آرامی کف ظرف بکشید و دیسک‌های ژله‌ای را جدا کنید و هر کدام را روی یک مینی کیک قرار دهید.
شکلات چیپسی را بر روی حرارت بن‌ماری ذوب کنید یا در مایکروفر با قدرت 50 درصد به مدت 3 ثانیه قرار دهید و هم بزنید، این کار را تا ذوب کامل ادامه دهید.
روی هر یک از مینی کیک‌ها را با 1 قاشق غذاخوری یا بیشتر شکلات بپوشانید.
با پشت قاشق می‌توانید شکلات را بر روی سطح کیک صاف کنید تا روی ژله و تمام سطح کیک را بپوشاند.
کمی که شکلات غلیظ شد، با چنگال بر روی کیک‌ها طرح بزنید و سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا