دستور تهیه کیک خیس انگلیسی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه کیک خوشمزه انگلیسی
مواد لازم برای تهیه کیک انگلیسی
- تخم مرغ: 4 عدد
- آرد: 1.5 پیمانه
- بکینگ پودر: 1.5 قاشق چایخوری
- وانیل: کمی
- شکر: 2/3 پیمانه
- شیر: 1/2 پیمانه
- روغن: 1/2 پیمانه
- پودر کاکائو: 2 قاشق مرباخوری
- کره: 50 گرم
طرز تهیه کیک انگلیسی در خانه
1. ابتدا زرده و سفیده تخممرغها را جدا کنید. سفیدهها را با همزن بزنید تا سبک و پفدار شود، سپس نیمی از وانیل و نیمی از شکر را اضافه کرده و کمی هم بزنید و کنار بگذارید. این مرحله حدود 6 دقیقه طول میکشد.
2. کره و روغن را با باقیمانده شکر با همزن بزنید (یک یا دو دقیقه کافی است)، سپس زردهها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر زرده، 30 ثانیه هم بزنید. وانیل را هم اضافه کنید.
3. حالا شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید.
4. در این مرحله، آرد و بکینگپودر را که قبلاً سه بار الک کردهاید، در دو یا سه مرحله به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
5. در نهایت، سفیدههای زده شده را در دو مرحله به مواد قبلی اضافه کنید و آرام هم بزنید تا پف سفیدهها نریزد.
6. حالا مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و به نیمی از مواد، پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید.
7. نیمی از مواد (بدون پودر کاکائو) را در قالب چرب شده بریزید و در صورت تمایل، کمی کشمش و گردو که با نصف قاشق آرد مخلوط شده (تا ته نشین نشود) روی آن بپاشید. بعد از آن، مایع کاکائویی را روی این مواد بریزید و فقط با نوک چاقو، کمی این دو مایه را مخلوط کنید (خیلی مخلوط نکنید تا کیک دو رنگ باقی بماند).
8. قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید (15 دقیقه قبل با همین دما گرم کنید) و به مدت تقریبی 50 دقیقه در طبقه وسط بگذارید تا کاملاً بپزد. (تا 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابد). بعد از 40 دقیقه میتوانید با یک خلال دندان کیک را تست کنید.
اگر خلال دندان تمیز از کیک بیرون آمد و چیزی به آن نچسبید، کیک آماده است. اگر نه، به زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد. بعد از سرد شدن کیک، میتوانید روی آن پودر قند الک کنید و با انتهای سیخ چوبی روی پودرقند طرح بزنید و با گل محمدی خشک تزیین کنید.
چند نکته مهم برای تهیه کیک مرطوب
نکته 1: در 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک نریزد.
نکته 2: پس از 40 دقیقه میتوانید کیک را با خلال دندان تست کنید.
نکته 3: در زمان اضافه کردن سفیده بسیار دقت کنید که بیش از حد هم نزنید تا پف کیک نریزد.
نکته 4: زرده و شکر را خوب هم بزنید تا کیک بوی نامطبوع تخممرغ نداشته باشد، مخلوط زرده و شکر باید کرم رنگ و کشدار باشد.
نکته 5: مراقب باشید هنگام اضافه کردن آرد و شیر، بیش از حد هم نزنید چرا که در این صورت کیک سفت و فشرده میشود.
نکته 6: هنگام مخلوط کردن سفیده و زرده، به آرامی و به صورت دورانی با کمک لیسک هم بزنید تا پف مواد نریزد.