رسپی

دستور تهیه کیک روانی ترکی ساده با شربت مخصوص (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

کیک روانی (revani) یکی از کیک‌های معروف ترکیه است که با آرد ایرمیک تهیه می‌شود. این کیک می‌تواند طعم‌های مختلفی داشته باشد. روانی نوعی شیرینی است که با شربت روی کیک درست می‌شود. این کیک برای عصرانه و دور همی‌های خانوادگی خیلی مناسب است. در ادامه، دستور تهیه کامل این کیک خوشمزه و محبوب را با شما به اشتراک می‌گذاریم.

مواد لازم کیک روانی

تخم‌مرغ ۲ عدد
شکر نصف فنجان
ماست ۱ فنجان
روغن مایع ۱ فنجان
آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
آرد سمولینا یا ایرمیک ۱ فنجان
پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق غذاخوری
وانیل
بکینگ پودر

مواد لازم برای تهیه شربت

آب ۳ لیوان
شکر ۲ لیوان
آب لیمو تازه به مقدار لازم

دستور تهیه کیک روانی

ابتدا شربت کیک را درست می‌کنیم. آب و شکر را روی حرارت متوسط به مدت ۲۰ دقیقه می‌جوشانیم. سپس آبلیمو را اضافه کرده و هم می‌زنیم. وقتی شربت به قوام مناسب رسید، آن را از روی حرارت برداشته و کنار می‌گذاریم تا خنک شود. بعد، فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن می‌کنیم تا گرم شود.
در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌هایی که به دمای محیط رسیده‌اند را می‌شکنیم و شکر و وانیل را هم اضافه می‌کنیم. سپس با همزن به مدت ۷ تا ۸ دقیقه با سرعت بالا هم می‌زنیم تا کاملاً سفید و کشدار شود.

سپس به ترتیب ماست، روغن مایع و پوست رنده شده لیمو را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر هم می‌زنیم. در نهایت، همه مواد خشک یعنی آرد، آرد سمولینا و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک می‌کنیم، سپس به آرامی با لیسک در یک جهت هم می‌زنیم.
سینی فر را با مقداری روغن چرب می‌کنیم و مواد کیک را داخل سینی می‌ریزیم. می‌توانید از ظرف پیرکس هم استفاده کنید. با پشت قاشق مواد را صاف کرده و در فر داغ با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا کیک پخته شود.

کیک روانی ترکی

در اواخر پخت، یک خلال دندان را در کیک فرو می‌بریم. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، نشان می‌دهد کیک آماده است. چند دقیقه آخر نیز قسمت گریل فر را روشن می‌کنیم تا روی کیک طلایی شود.
پس از اینکه کیک پخت، آن را از فر خارج کرده و روی آن را با خلال دندان سوراخ‌های کوچکی می‌زنیم و سپس شربت خنک شده را با ملاقه روی کیک می‌ریزیم.
در نهایت، کیک روانی را با پودر پسته کاملاً می‌پوشانیم. می‌توانید به جای پودر پسته از پودر گردو یا هر مغز دیگری که دوست دارید استفاده کنید. سپس کیک را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا خنک شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا