دستور تهیه کیک زرشک | کیک با بافت نرم و ساده (مرحله به مرحله)

“`html
کیک یکی از خوراکیهای خوشمزه و محبوب است که با طعمهای مختلف درست میشود. در اینجا دستور تهیه کیک زرشک را برای شما عزیزان فراهم کردهایم و امیدواریم از تهیه این کیک خوشمزه لذت ببرید.
کیکهای آلبالو، زرشک، انار و توت فرنگی هم نمونههایی از کیکهای خوشمزه و متنوع هستند که میتوانید برای تغییر در پخت کیکهای خانگی از آنها استفاده کنید.
مواد لازم کیک زرشک
تخممرغ: دو عدد
زرشک: ۱/۲ پیمانه
شکر: ۱/۲ پیمانه
وانیل: ۱/۳ قاشق چایخوری
روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
شیر: ۱/۳ پیمانه
آرد: ۱ پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
دستور تهیه کیک زرشک در منزل
برای تهیه کیک زرشک، اول زرشکها را خوب بشویید و روی یک پارچه بگذارید تا رطوبت آنها گرفته شود و خشک شوند.
در یک ظرف مناسب، تخممرغها، وانیل و شکر را بریزید و به مدت ۵ دقیقه خوب هم بزنید. سپس روغن مایع را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید. در مرحله بعد، شیر را به مایه اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و در دو مرحله روی مایه الک کنید و با همزن دستی هم بزنید. توجه کنید که بعد از اضافه کردن آرد و بیکینگ پودر، مواد را بیش از حد هم نزنید چون پف کیک میخوابد.
در یک ظرف دیگر یک قاشق آرد بریزید و زرشکها را به آن اضافه کنید. سپس مخلوط آرد و زرشک را درون صافی بریزید و آرد اضافی را بتکانید و زرشکها را به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید. در نهایت، مایه کیک را در قالب چرب شده بریزید و قالب را در فر که قبلا با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید، به مدت نیم ساعت بگذارید.
نکات طلایی برای پخت بهتر کیک زرشک
اگر میخواهید از زرشک تازه استفاده کنید، ابتدا زرشکها را خوب بشویید و دانهدانه کنید و به مایه کیک اضافه نمایید.
در صورت تمایل میتوانید مقدار کمتری زرشک برای پخت کیک استفاده کنید.
اگر میخواهید کیک زرشک را بدون فر بپزید، بعد از تهیه مایه آن را در قابلمه یا تابه بریزید و روی درب قابلمه دمکنی قرار دهید و اجازه دهید تا کیک روی حرارت ملایم پخته شود.
دستور تهیه کیک زرشک با ماست
کیک زرشک به خاطر وجود زرشک در ترکیبش طعم خاصی دارد و در فصل پاییز، با زرشکهای تازه راحتتر تهیه میشود. برای یادگیری دستور تهیه این کیک خوشمزه با ماست، ادامه مطلب را بخوانید.
مواد لازم
تخممرغ: ۳ عدد
آرد: ۲ پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
شکر: یک پیمانه
زرشک تازه: یک پیمانه
ماست: نصف پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
نمک: یک پینج
دستور تهیه کیک زرشک
ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس همه مواد کیک را در دمای محیط قرار دهید، زرشک تازه را بعد از پاک کردن خوب بشویید و با یک قاشق آرد خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
اکنون برای تهیه کیک؛ آرد را به همراه نمک و بیکینگ پودر سه بار الک کنید تا مخلوط یکنواختی بدست آید. سپس تخممرغها را در یک کاسه جداگانه بشکنید و بعد از افزودن وانیل و شکر، به مدت ۵ دقیقه با همزن بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود. سپس روغن مایع را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
حالا ماست را به مخلوط قبلی اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید. سپس مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب یکنواختی بدست آید. قالب مورد نظر را ف آماده کرده و داخل آن را چرب کنید.
ادامه دستور تهیه کیک زرشک، ماست را وارد کنید…
“““html
اضافه کنید و به آرامی هم بزنید، حالا همزن را کنار بگذارید و مخلوط آرد را کمکم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. قالبی که میخواهید کیک را در آن بپزید را آماده و چرب کنید.
حالا سه قاشق غذاخوری از مایه کیک را داخل قالب بریزید و سپس مخلوط زرشک را به آن اضافه کنید. با استفاده از یک لیسک به آرامی هم بزنید. خیلی هم زدن باعث میشود که رنگ کیک تغییر کند و زرشکها باز شوند، پس فقط در حدی که با هم مخلوط شوند، هم بزنید.
در پایان، مایه کیک را به طور کامل داخل قالب بریزید و آن را در فر از پیش گرم شده بگذارید. حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه برای پخت کیک کافی است. سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید ۱۰ دقیقه دیگر هم در قالب بماند. بعد از اینکه آن را از قالب خارج کردید و تزئین کردید، میتوانید کیک را سرو کنید و لذت ببرید.