دستور تهیه کیک ساده در توستر با مغز و میوه عصرانه مقوی و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کیک ساده در توستر با مغز و میوه عصرانه مقوی و خوشمزه
با این دستور تهیه کیک ساده در توستر میتوانید یک کیک خوشمزه، سالم و ساده درست کنید. اگر دور از خانواده و بهتنهایی زندگی میکنید، توستر یک وسیله فوقالعاده است. با آن میتوانید خیلی سریع انواع ساندویچهای خوشمزه درست کنید.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید میتوانید خیلی سریع و به راحتی یک کیک خانگی خوشمزه با توستر درست کنید. همچنین توستر میتواند کیک سرد شما را گرم کرده و یک صبحانه یا عصرانه خوشمزه برایتان آماده کند.
مواد لازم برای کیک:
نصف فنجان آرد همهمنظوره
یکسوم فنجان آرد ذرت زرد
یکچهارم قاشق چایخوری نمک
یکسوم فنجان جو دو سر پرک
یکچهارم فنجان کره ذوبشده
یکچهارم فنجان شکر قهوهای
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
یک عدد تخممرغ بزرگ
نصف فنجان شیر
نصف فنجان مخلوط میوه خشک (مثل تمشک و کشمش و …)
یکچهارم فنجان مغز گردو و بادام خرد شده
دستور تهیه کیک ساده در توستر
اگر میخواهید کیک را در فر بپزید، ابتدا فر را تا دمای 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. برای پخت کیک در توستر، از قالبهای کوچک مانند قالب مافین یا تابه پخت همبرگر استفاده کنید. قالب را چرب کنید و کنار بگذارید تا خمیر را آماده کنید.
اگر کیک را در توستر میپزید، محفظه توستر را چرب کنید و قبل از ریختن خمیر، آن را سه دقیقه گرم کنید.
آرد همهمنظوره، شکر قهوهای، آرد ذرت، جو دو سر پرک، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. در ظرفی جداگانه، کره ذوبشده، وانیل، تخممرغ و شیر را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. حالا مواد خشک را کمکم به این مخلوط اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید.
وقتی که مواد کاملاً مخلوط شدند، خمیر شما آماده است تا در قالب کیک بریزید. محفظه توستر یا قالبها را پر کرده و سپس مخلوط میوهها و مغز بادام و گردو را روی آن بپاشید.
کیکها را درون فر به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید و در توستر 3 دقیقه یا تا زمانی که حاشیه کیک طلایی شود. برای اطمینان از پخت کامل، یک خلال دندان را به کیک فرو کنید. اگر به خمیر نچسبید، یعنی کیک آماده است و اگر پخته نشده بود، کمی زمان بیشتر بدهید تا کاملاً بپزد.