رسپی

دستور تهیه کیک شوکو هالیک به همراه تمام فوت و فن ها (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیک شوکو هالیک یکی از کیک‌های خانگی خوشمزه است که در اینجا می‌توانید طرز تهیه آن را ببینید. این کیک مخصوص افرادی است که به شکلات علاقه دارند. برای تهیه این کیک خانگی می‌توانید از آرد، شکلات، گردو و چیزهای دیگری استفاده کنید.

روش پخت شوکو هالیک

دستور تهیه این کیک بسیار ساده است و جزء کیک‌های فوری به حساب می‌آید که به راحتی در منزل تهیه می‌شود. همچنین این کیک برای پذیرایی در مهمانی‌ها مناسب است و می‌توانید به دلخواه با تزئینات مختلف آن را زیباتر کنید.

مواد لازم برای کیک شوکو هالیک

تخم مرغ ۴ عدد
گردو ۱ پیمانه
شکلات تخته‌ای ۱ عدد
شیر ۱ پیمانه
پودینگ شکلاتی ۱ بسته
کره ۱/۲ پیمانه
پودر کیک شکلاتی ۱ بسته

طرز تهیه کیک شوکو هالیک

فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. قالب را با چربی بپوشانید. پودینگ، پودر کیک شکلاتی، شیر، کره و تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ترکیب شوند. سپس به مدت ۲ دقیقه روی حرارت بالا بگذارید. گردو و شکلات را به مایه اضافه کنید و قاطی کنید. مایه آماده شده را در قالب بریزید و برای ۲۵ تا ۵۵ دقیقه در فر بپزید. بعد از این زمان کیک را از فر بیرون بیاورید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند تا سرد شود. می‌توانید روی آن را با شکر و توت‌فرنگی تزئین کنید.

کیک شوکو هالیک

طرز تهیه کرم کیک شوکو هالیک

  • شیر: ۱/۵ لیوان
  • آرد: دو قاشق غذاخوری
  • شکر: ۴/۳ پیمانه
  • زرده تخم مرغ: دو عدد
  • کاکائو: دو قاشق مرباخوری (می‌توانید به جای کاکائو از وانیل استفاده کنید.)

ابتدا آرد را در شیر حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود. زرده تخم‌مرغ و شکر را کمی بزنید تا مخلوط شوند و سپس به شیر اضافه کنید و سریع هم بزنید تا تخم‌مرغ بند نیافتد. در پایان کاکائو را هم اضافه کنید و بگذارید غلظت نهایی کرم مانند ماست شود. سپس بگذارید کمی خنک شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا