رسپی

دستور تهیه کیک شکلاتی بی بی خوشمزه و دلپذیر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کیک شکلاتی بی بی

کیک شکلاتی بی بی کسی رو نمیشناسم که کیک شکلاتی دوست نداشته باشه…بنابراین میخوام دستور بهترین و خوشمزه ترین کیک شکلاتی جهان رو براتون بگم.این دستور توسط چندین هزار نفر از بهترین آشپزها آزمایش شده و همه‌شون به شدت تاییدش کرده‌اند. با ما همراه باشید برای اطلاعات بیشتر.

دستور تهیه کیک شکلاتی بی بی ، بهترین و خوشمزه ترین کیک شکلاتی

مواد لازم برای پخت کیک بی بی

  • 2 پیمانه آرد مخصوص شیرینی پزی
  • 1/2 پیمانه پودر کاکائو
  • 2 و 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  • 1 قاشق چای خوری پودر نسکافه
  • 1 و 1/2 پیمانه پودر شکر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه شیر
  • 1/2 پیمانه روغن مایع
  • 1/2 قاشق چای خوری وانیل
  • 1/2 پیمانه آب جوش

دستور تهیه ی کیک بی بی

  1. ابتدا مواد خشک را (آرد، پودر شکر، جوش شیرین، نمک، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و وانیل) سه بار الک کنید و سپس نسکافه را به آن اضافه کنید.
  2. دو قالب اندازه ٢٢ را چرب کنید و کاغذ روغنی در آن بگذارید. فر را روی دمای ١٧٠ درجه سانتی‌گراد یا ٣٥٠ درجه فارنهایت گرم کنید.
  3. مواد خشک را در یک کاسه بریزید و وسط آن را گود کنید. سپس مایعات را یکی یکی (شیر، روغن مایع و تخم مرغ‌ها) به آن اضافه کنید. همزن را با دور کند روشن کنید و حدود دو دقیقه هم بزنید.
  4. در حین هم زدن، آب جوش را به تدریج اضافه کنید. اگر مایع به نظر رقیق می‌آید، نگران نباشید، هیچ مشکلی ندارد.
  5. اکنون مایع کیک را به صورت مساوی در دو قالب بریزید. اگر فقط یک قالب دارید، اشکالی ندارد می‌توانید کیک را دو لایه کنید ولی مراقب باشید که خراب نشود. قالب‌ها را در وسط فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزد. برای اطمینان، خلال دندانی را وسط کیک فرو کنید؛ اگر تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.
  6. فراموش نکنید که قبل از 20 دقیقه در فر را باز نکنید، زیرا در غیر این صورت کیک پف نمی‌کند. وقتی کیک‌ها پختند، از فر بیرون بیاورید و ده دقیقه صبر کنید تا خنک شوند، سپس از قالب خارج کرده و روی توری سیمی بگذارید تا کامل خنک شوند.
  7. می‌توانید بین دو لایه از خامه، کرم گاناش یا نوتلا استفاده کنید و روی کیک را نیز با خامه یا گاناش بپوشانید و سپس به دلخواه خودتان تزئین کنید.

نکته های مهم برای پخت کیک شکلاتی بی بی

بهتر است شکر پودری باشد، زیرا شکرهای دانه درشت به طور کامل در مایع حل نمی‌شوند و ممکن است هنگام پخت بوی سوختگی شکر به مشام برسد، که اصلاً خوشایند نیست.

کیک‌ها به چند دسته تقسیم می‌شوند

  • کیک با روش کرمینگ (هوادهی بازدن کره و شکر)
  • کیک با روش فومینگ (سفیده تخم مرغ را تا حدی می‌زنیم که فرم بگیرد و سپس به آرامی در مواد دیگر مخلوط می‌کنیم) که کیک‌های اسفنجی و شیفون جزو این دسته هستند.
  • کیک با روش تک مرحله‌ای که به این کیک‌ها کویک میکس می‌گویند (در این روش مواد خشک را با هم مخلوط می‌کنند و مواد تر را وسط آن می‌ریزند و فقط تا جایی که همگن شود هم می‌زنند) این کیک جزو کیک‌های کوییک میکس است.
  • کیک‌های کوئیک میکس به دلیل نداشتن ساختاری مشابه کیک‌های اسفنجی، کره‌ای و غیره به راحتی به لایه‌های نازک برش نمی‌خورند و به هیچ وجه قابلیت سوار شدن روی هم را ندارند.
  • یعنی هرگز نمی‌توانید از این دستورها برای کیک‌های چند طبقه استفاده کنید. این کیک‌ها به دلیل رطوبت بالا و ساختار ضعیف مناسب تزئین با خمیرهای تزئینی (فوندانت، مارزیپان…) نیستند.
  • علاوه بر این، این کیک‌ها به اندازه کیک‌های شیفون و اسفنجی پف نمی‌کنند. کیک کوئیک میکس برای دورهمی‌ها، عصرونه‌ای سریع و کیک تولد خانگی مناسب است و تنها می‌توان دو لایه جدا روی هم قرار داد.

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا