رسپی

دستور تهیه کیک فنجانی بخارپز داخل قابلمه و بدون فر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کیک به روش بخارپز

سعی کنید همیشه مطابق دستور تهیه عمل کنید و مواد اولیه یا میزان آن‌ها را تغییر ندهید زیرا در این صورت نتیجه دل‌خواه را نخواهید گرفت. با رضیم همراه شوید.

کیک فنجانی قابلمه‌ای و بدون فر

شما می‌توانید هر نوع کیکی را با این روش تهیه کنید. به راحتی می‌توانید در قابلمه به جای فر کیک بپزید.
نسبت به نوع قالبی که دارید مثل سیلیکونی، فلزی یا پلاستیکی نگران نباشید.
اگر نگران قالب پلاستیکی هستید می‌توانید از قالب‌های دیگر استفاده کنید. ابتدا قالب را چرب کرده و کمی آرد روی آن بپاشید و بعد مواد کیک را آماده کنید. سپس داخل یک تابه یا قابلمه آب جوش بریزید و قالب‌ها را داخل آن قرار دهید. سپس با یک دم‌کنی بگذارید تا کیک بخار کند و بپزد.
روی کیک می‌توانید با گاناش، خامه، میوه یا ترافل‌های تزئینی دلخواه تزیین کنید.

مواد اولیه برای کیک فنجانی

  • آرد 6 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • شیر 7 قاشق غذاخوری
  • شکر 6 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
  • وانیل 1/2 قاشق مرباخوری
  • پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری سر خالی

طرز تهیه کیک فنجانی در قابلمه

  1. ابتدا فنجان‌هایی را که استفاده می‌کنید انتخاب کنید و مطمئن شوید که نسبت به گرما حساس نیستند تا حین پخت نشکنند. (می‌توانید از فنجان‌های شیشه‌ای یا چینی هم استفاده کنید.)
  2. یکی از فنجان‌ها را در قابلمه بگذارید و تا نیمه آن آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. همچنین شیر و تخم‌مرغ را کمی قبل از شروع، از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسند.
  3. آرد را با بیکینگ پودر و وانیل به صورت سه بار الک کنید. این کار کمک می‌کند تا کیک پوک و خوشمزه‌تر شود.
  4. شکر را به مواد خشکتان اضافه کنید. سپس تخم‌مرغ را داخل مخلوط بشکنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند.
  5. در این مرحله شیر و روغن را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
  6. اگر می‌خواهید کیک فنجانی شما طعم کاکائویی بگیرد، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو را هم به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
  7. اکنون آب باید جوش آمده باشد. فنجان‌ها را با روغن چرب کنید و تا ۲/۳ فنجان را با مایه کیک پر کنید و داخل قابلمه بگذارید.
  8. من از قالب‌های دیگری استفاده کردم که در عکس مشاهده می‌کنید و کاغذ کاپ‌کیک هم درون آنها قرار دادم. می‌توانید از کاغذ استفاده نکنید، چون که بخار آب باعث می‌شود راحت از قالب جدا شوند.
  9. حرارت را کاهش دهید و دم‌کنی را روی در قابلمه بگذارید تا بخار در فنجان‌ها جمع نشود.
  10. حتماً دم‌کنی را روی قابلمه قرار دهید.

چند نکته برای داشتن کیک بهتر

  • این کیک نیاز به ۲۵ دقیقه پخت دارد. در این مدت در قابلمه را نبندید و دمکنی را روی آن بگذارید. بعد از ۲۵ دقیقه شعله را خاموش کرده و ۱۰ دقیقه دیگر به آن استراحت دهید. حالا کیک شما آماده است.
  • بعد از پخت می‌توانید روی کیک را با خامه، گاناش یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.
  • برای چسباندن ترافل‌های تزئینی به سطح کیک، کمی شکلات ذوب شده روی آنها بزنید یا از عسل استفاده کنید و سپس در ظرف ترافل بزنید تا بچسبند.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه‌ی بیسکو کیک یا سابل کیک در منزل

دستور تهیه کیک گوشت مجلسی و خوشمزه با تزیین

دستور تهیه کیک رد ولوت یک کیک هیجان‌انگیز

دستور تهیه کیک مخملی برای شب ولنتاین + سس پنیری مخصوص

گردآوری شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا