رسپی

دستور تهیه کیک فنجانی شکلاتی با تزئین گردو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کیک شکلاتی فنجانی

کیک فنجانی یکی از کیک های معروف و محبوب است. خیلی از افراد دوست دارند این کیک را در خانه درست کنند و به همین خاطر دستور پخت آن را دنبال می‌کنند.

کیک فنجانی را می توان با طعم های گوناگون تهیه کرد، اما طعم شکلاتی یکی از خوشمزه‌ترین انواع آن است. در ادامه، ما به شما کیک فنجانی شکلاتی را آموزش می‌دهیم.

دستور تهیه کیک فنجانی با طعم شکلات

مواد لازم برای تهیه کیک فنجانی شکلاتی:

  • آرد ۱۳ قاشق غذاخوری
  • شکر ۸ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شیر یا آب ۱۰ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری

کیک فنجونی شکلاتی

دستور تهیه کیک فنجانی شکلاتی:

ابتدا آرد، شکر، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ‌ها را به مواد اضافه کرده و با چنگال هم بزنید. بعد شیر و روغن را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.

در مرحله بعد، فنجان‌ها را درون یک قابلمه بچینید و قابلمه را تا نصف ارتفاع فنجان‌ها با آب پر کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب به جوش بیاید (در قابلمه را نگذارید).

وقتی مواد کیک آماده شد، فنجان‌ها را با روغن مایع چرب کنید. سپس نصف فنجان‌ها را با مواد پر کنید و روی آن‌ها مقداری پودر گردو بریزید. حالا همه فنجان‌ها را در قابلمه بگذارید و بگذارید بپزد.

دور قابلمه را با یک دستمال بپوشانید. سپس حرارت را کم کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان دهید تا کیک‌ها بپزند و بعد از آن قابلمه را از روی حرارت بردارید. بگذارید کیک‌ها به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کنند.

بعد از ۱۰ دقیقه می‌توانید در قابلمه را بردارید و کیک‌ها را از داخل فنجان‌ها بیرون بیاورید یا آن‌ها را به همین صورت سرو کنید. کیک خیلی راحت جدا می‌شود، فقط دور آن را با چاقو آزاد کنید و رویش را با گردو تزئین کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا