دستور تهیه کیک فنجانی هندوانه ای مخصوص شب یلدا (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کیک فنجانی هندوانه ای برای شب یلدا
اگر دنبال یک ایده آسان و خاص برای شب یلدا هستید، میتوانید کیک فنجانی هندوانه ای درست کنید. این کیکها به صورت تک نفره هستند و ظاهر زیبایی دارند که میتوانند سفره شب یلدای شما را زیباتر کنند.
کیک فنجانی هندوانهای بدون نیاز به فر
دستور تهیه کیک فنجانی هندوانهای
مواد لازم برای تهیه کیک فنجانی هندوانهای:
- یک و نیم پیمانه آرد
- نصف پیمانه شکر
- ۲ عدد تخممرغ
- ۱۰ قاشق غذاخوری گلاب یا شیر یا آب (یک سوم پیمانه)
- ۶ قاشق غذاخوری روغن مایع (یک چهارم پیمانه)
- دو قاشق چایخوری بکینگ پودر
- یک چهارم قاشق مرباخوری وانیل
کیک فنجونی هندوانهای برای شب یلدا
دستور تهیه کیک فنجانی هندوانهای:
1. آرد، وانیل و بکینگ پودر را الک کنید و سپس شکر را به آن اضافه کنید. تخممرغها را اضافه کرده و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید. بعد شیر و روغن را افزوده و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
2. مواد را به سه قسمت تقسیم کنید: یکی ساده، یکی سبز (با رنگ خوراکی سبز) و یکی صورتی یا قرمز. فنجانها را چرب کرده و ابتدا لایه سبز را در ته فنجان بریزید، سپس لایه سفید و در آخر لایه قرمز.
3. فنجانها را در یک قابلمه بچینید و مقداری آب جوش داخل قابلمه بریزید تا سطح آب به نصف بلندی فنجانها برسد. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب به جوش آید (بدون در).
4. دور درب قابلمه را با یک دستمال بپوشانید. حرارت را کم کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید کیکها بپزند و سپس از روی حرارت بردارید و برای ۱۰ دقیقه بگذارید استراحت کنند.
5. بعد از ۱۰ دقیقه میتوانید در قابلمه را بردارید و کیکها را از فنجانها خارج کنید یا آنها را همانطور سرو کنید. برای راحتی، دور کیک را با چاقو آزاد کنید تا به راحتی جدا شود.
6. برای تزیین، از شکلاتهای اشکی به عنوان هستههای هندوانه استفاده کنید. شکلاتها را روی کیکهای گرم بچینید تا پس از سرد شدن روی کیکها ثابت شوند.