دستور تهیه کیک لیمویی با ۳ روش جذاب (مرحله به مرحله)

“`html
کیک لیمویی | دستور تهیه کیک لیمویی
کیکهای خانگی از خوشمزهترین دسرها هستند و درست کردن آنها خیلی سخت نیست. امروز میخواهیم دستور تهیه کیک لیمویی را به سادگی مراحل آن برای شما توضیح دهیم. با ما همراه باشید.
دستور تهیه کیک لیمویی مرحله به مرحله
برای تهیه کیک لیمویی، اول باید مواد لازم را بررسی کنیم. این مقدار برای ۴ تا ۵ نفر کافی است.
روش اول جهت تهیه کیک لیمویی
مواد لازم :
- ۳ فنجان آرد الکزده
- ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ۲۰۰ گرم کره
- ۲ فنجان شکر
- ۴ تخممرغ بزرگ
- ۱ فنجان شیر
- ۲ لیمو شیرین بزرگ که ریز ریز شدهاند
برای تزئین روی کیک
- یک سوم فنجان آب لیمو
- دو سوم فنجان شکر
دستور تهیه :
گام اول: دمای فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا گرم شود. سپس یک ظرف را چرب کنید.
گام دوم: آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید و به مخلوط اضافه کنید. سپس شکر را اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید.
گام سوم: تخممرغها را جداگانه بزنید تا رنگشان روشن شود.
بیشتر بخوانید : کیک خیس پرتقالی : ۳ روش جهت تهیه کیک خیس پرتقالی
گام چهارم: مواد خشک را به آرامی در سه مرحله به تخممرغها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس شیر را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید.
گام پنجم: لیموهای ریز شده را به خمیر کیک اضافه کنید و همه چیز را در ظرف چرب شده بریزید. اجازه دهید کیکها در فر به مدت ۶۰ دقیقه بپزند. بعد از پخت، کیک را خارج کرده و ۵ دقیقه در ظرف بگذارید. سپس آن را برعکس کرده و بگذارید خنک شود.
پس از خارج کردن کیک، آب لیمو و شکر را ترکیب کرده و با برس روی کیک بمالید. اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود.
روش دوم جهت تهیه کیک لیمویی
مواد لازم :
- پوست رنده شده ۱ لیمو
- آب لیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
- آرد الکشده ۱۷۵ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- کره ۱۷۵ گرم
- شکر ۱۷۵ گرم
- ۳ تخممرغ
مواد لازم برای تهیه کرم لیمو:
- ۱ لیمو بزرگ و آبدار
- شکر ۷۵ گرم
- ۲ تخممرغ
- کره ۵۰ گرم
برای رویه کیک:
پوست خلال شده یک لیمو بزرگ
خاک قند ۵۰ گرم
آب لیموی تازه ۲ تا ۳ قاشق چایخوری
دستور تهیه:
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. همه مواد کیک را در یک ظرف بریزید و خوب هم بزنید. برای این کار میتوانید از همزن برقی استفاده کنید.
وقتی مواد کاملاً ترکیب شدند، آنها را به دو بخش تقسیم کرده و در دو ظرف بریزید. سپس ظرفها را در فر قرار دهید و به مدت ۳۵ دقیقه بپزید (کیک باید آنقدر بپزد که با لمس انگشت به حالت اولیه برگردد).
“““html
به آرامی به وسط آن ها ضربه بزنید تا کیک ها حالت فنری و ارتجاعی پیدا کنند.
زمانی که کیک ها در حال پختن هستند، کرم لیمو را آماده کنید. شکر و پوست رنده شده لیمو را در یک ظرف بریزید. تخممرغها را با آب لیمو بسیار خوب به هم بزنید و سپس به مخلوط شکر و پوست لیمو اضافه کنید. کره را به قطعات کوچک برش زدن و به ترکیب اضافه کنید.
سپس ظرف را روی یک ماهیتابه که درون آن آب به آرامی در حال جوشیدن است قرار دهید. مرتباً محتویات ظرف را هم بزنید تا به قوام و غلظت مطلوب برسد. این کار حدود 20 دقیقه طول خواهد کشید و باید در تمام این مدت به هم زدن ادامه دهید.
پس از پخته شدن کیکها، آنها را از فر خارج کنید و پس از 30 دقیقه، آنها را از قالبها خارج کرده و روی توری بگذارید تا کامل سرد شوند.
بیشتر بخوانید : دستور تهیه دسر بیسکویتی (چیز کیک) با طعم لیمو و نعناء
پس از اینکه کیکها کاملاً سرد شدند، آنها را با احتیاط به صورت افقی به دو نیم تقسیم کنید. برای این کار استفاده از یک چاقوی تیز دندانهدار بهتر است. حالا کرم را به مقدار زیادی روی سطح کیکها بمالید و آنها را به صورت همبرگری روی هم قرار دهید.
برای تهیه خامه:
ابتدا پوست لیمو را خلال کنید. بهتر است خلالهای پوست لیمو بلند و فر باشند. خاک قند را الک کنید. آب لیمو را به آرامی به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مایع غلیظ و یکنواختی تهیه شود.
این مخلوط را 5 دقیقه در جایی بگذارید. سپس آن را روی کیکها بریزید. ممکن است مقداری از آن از گوشههای کیک بریزد. خلالهای باریک و بلند پوست لیمو را روی کیک بپاشید. بگذارید کیک برای نیم ساعت به همین حالت بماند تا خامه روی کیک جا بیفتد.
کیک شما آماده سرو است. نوش جان!
روش سوم جهت تهیه کیک لیمویی
مواد لازم :
- کره پاستوریزه : 90 گرم
- شکر : 110 گرم
- آرد سفید گندم : 260 گرم
- مخلوط رنده پوست لیمو و پرتقال : 3 قاشق غذاخوری
- رنده پوست لیمو ترش : 1 قاشق چایخوری
- تخم مرغ : 2 عدد
- شیر : 180 گرم
- آبلیمو ترش: 60 میلی لیتر
دستور تهیه :
قالب کیک را چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره، پوست لیمو، شکر، تخممرغ، آرد و شیر را در یک ظرف متوسط بریزید و با همزن برقی با سرعت کم مخلوط کنید تا مواد خوب ترکیب شوند. سپس با سرعت متوسط هم بزنید تا مخلوط صاف و یکدست شود و رنگ آن تغییر کند.
مخلوط پوست لیمو و پرتقال و آب لیمو را اضافه کنید و مواد را دوباره مخلوط کنید. مایه کیک را در قالب بریزید و مقدار کمی از آب لیمو را روی مایه بپاشید و با یک چاقو به آرامی مخلوط کنید.
کیک را به مدت یک ساعت در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پخته و روی آن طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و از قالب جدا کنید، برش دهید و سرو کنید.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه کیک لیمو و عسل
طرز پخت پای لیمو به روش ساده و خوشمزه