دستور تهیه کیک مسقطی در منزل (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کیک مسقطی در منزل
کیک مسقطی یک کیک خوشمزه و خاص است که نرم و لطیف میباشد. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله کیک مسقطی تا انتها با ما همراه باشید.
مواد لازم کیک مسقطی
تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۱ و ¾ لیوان
شکر ¾ لیوان
شیر ½ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ پنس
مواد لازم کرم مسقطی
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
شیر عسلی ½ قوطی
پنیر خامه ای ۵ قاشق غذاخوری
گلاب به مقدار کافی
دستور تهیه کیک مسقطی
مرحله اول
برای تهیه کیک مسقطی، ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس شکر و تخممرغ را همراه با وانیل داخل یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
مواد داخل کاسه را با همزن برقی با سرعت بالا بهم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس شیر و روغن مایع را یکی یکی اضافه کرده و هر کدام را ۳۰ ثانیه هم میزنیم.
مرحله سوم
آرد، بکینگ پودر و نمک را در الک ریخته و ۳ بار الک میکنیم. سپس کمکم به مخلوط اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم میزنیم تا مایه یکدست شود.
مرحله چهارم
قالب مورد نظر را با روغن مایع چرب کرده و آرد پاشی میکنیم. سپس قالب را برعکس میگیریم تا آرد اضافی بیرون بریزد. مایه کیک را داخل قالب ریخته و آن را در طبقه وسط فر قرار میدهیم.
مرحله پنجم
اجازه میدهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه در فر بماند تا کاملاً بپزد. در این حین، به تهیه کرم مسقطی میپردازیم. زعفران، شیر عسلی و پنیر خامهای را در غذاساز میریزیم.
مرحله ششم
مواد را به خوبی میکس کرده و سپس به آرامی گلاب را اضافه میکنیم تا کرم به غلظت مورد نظر برسد. این کرم را تا آماده شدن کیک در یخچال میگذاریم تا کمی سفت شود.
مرحله هفتم
بعد از ۴۵ دقیقه، برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک فرو میبریم. اگر به آن چیزی نچسبیده بود، کیک پخته است. سپس قالب را از فر بیرون میآوریم.
مرحله هشتم
اجازه میدهیم کیک کاملاً سرد شود. سپس آن را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر میگذاریم. کیک را به قطعات دلخواه برش زده و کرم مسقطی را روی آن میریزیم و به سلیقه خود تزیین میکنیم. نوش جان.