دستور تهیه کیک موز با کرم پنیر (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کیک موز با کرم پنیر
پختن کیک موز بسیار راحت است. مواد لازم برای تهیه کیک موز با کرم پنیر به سادگی قابل دسترسی هستند و باعث صرفهجویی در هزینهها میشوند. این کیک به جای تکههای موز، با پوره موز درست میشود. به این ترتیب، طعم موز با سایر مواد ترکیب شده و یک طعم جدید و دلچسب ایجاد میکند.
شما میتوانید کیک موز را با شکر سفید یا قهوهای تهیه کنید. البته لازم نیست که حتماً از شکر یا پودر قند استفاده کنید و بهتر است کسانی که قند خون بالا دارند یا دیابت دارند، مقدار شکر کمتری استفاده کنند.
اگر لایه روی کیک موز و پنیر چسبنده باشد، ممکن است به این دلیل باشد که شما کیک را وقتی داغ بود، پوشاندهاید یا میزان مواد مصرفی زیاد بوده است. همچنین ممکن است که کیک به اندازه کافی پخته نشده باشد.
دستور تهیه کیک موز با کرم پنیر + ترفندهای حرفهای
اگر کیک شما خیس شده است، ممکن است به این دلیل باشد که آن را قبل از پخت کامل از فر خارج کردهاید یا از شکر، مایعات و چربی زیادی استفاده کردهاید. اگر کیک بعد از سرو حالت خمیری یا سنگین دارد، ممکن است به این دلیل باشد که مواد به خوبی مخلوط نشدهاند یا مقدار زیادی تخممرغ استفاده شده است.
ترفندهایی برای پختن یک کیک حرفهای
سفیده تخممرغ را بیش از حد هم نزنید، چون این کار میتواند کیک را خشک کند.
مقدار آردی که در کیک استفاده میکنید باید بیشتر از شکر باشد.
قبل از ریختن مایه کیک، قالب را گرم کنید تا کیک به آن نچسبد.
اگر از روغن یا کره استفاده میکنید، ابتدا آن را ذوب کنید و سپس اندازهگیری کنید.
اگر به شیرینیپزی علاقه دارید، حتماً به دستورات کیک و دسرهای ما نگاهی بیندازید. اگر از کیک موز با کرم پنیر لذت بردید، دستور تهیه دسرهای دیگری چون کاسترد، کیک کشمشی، کیک با تکههای موز و کیک طرح قلب را هم امتحان کنید.
مواد لازم :
پوره موز: 1 و نیم فنجان
آب لیموی تازه: ۲ قاشق چای خوری
آرد: 3 فنجان
جوش شیرین: 1 و نیم قاشق چای خوری
نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
کره نرم: سه چهارم فنجان
شکر: 2 و یک هشتم فنجان
تخممرغ: 3 عدد بزرگ
وانیل: 2 قاشق چای خوری
شیر: 1 و نیم فنجان
مواد لازم برای تهیه فراستینگ:
کره نرم: نصف فنجان
پنیر خامهای نرم: 225 گرم
وانیل : 1 قاشق چای خوری
پودر شکر :3 و نیم فنجان
مراحل پخت :
گام 1: فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
گام 2: سینی را چرب کرده و روی آن آرد بپاشید.
گام 3: در ظرفی پوره موز را با آبلیمو مخلوط کنید.
گام 4: در ظرفی دیگر، آرد، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.
گام 5: در ظرف سوم، کره و شکر را مخلوط کرده و هم بزنید تا کرمرنگ و حجیم شود. سپس یکی یکی تخممرغها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
گام 6: وانیل را اضافه کنید.
گام 7: کمکم آرد را در سه مرحله به همراه شیر به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
گام 8: پوره موز و آبلیمو را اضافه کنید و مواد را کاملاً مخلوط کنید.
گام 9: مایه کیک را در سینی بریزید و سطح آن را صاف کنید.
گام 10: کیک را حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در فر بپزید.
گام 11: برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان را در وسط کیک فرو کنید؛ اگر خمیر به آن نچسبد، کیک پخته است.
گام 12: اگر میخواهید کیک مرطوب بماند، بلافاصله بعد از خارج کردن آن از فر، کیک را در فریزر قرار دهید.
گام 13: برای تهیه فراستینگ:
گام 14: پنیر خامهای و کره را با هم مخلوط کنید تا نرم شوند.
گام 15: وانیل و پودر شکر را اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید.
گام 16: مایه فراستینگ را روی کیک سرد شده بریزید و سپس کیک را سرو کنید.