رسپی

دستور تهیه کیک هویج و سیب ، یک عصرانه ساده و مقوی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

کیک هویج و سیب یکی از کیک‌های خوشمزه و محبوب در دنیا است.

مواد لازم برای کیک سیب و هویج
آرد سفید 1.5 پیمانه
شکر 1 پیمانه
وانیل ¼ قاشق چایخوری
روغن مایع دو سوم پیمانه
هویج رنده شده 1 پیمانه
سیب خرد شده 1 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
دارچین 1 قاشق سوپخوری
مغز گردوی نگینی ½ پیمانه

دستور تهیه کیک سیب و هویج
مرحله اول

برای تهیه کیک، ابتدا موادی که در یخچال هستند، مثل تخم مرغ و وانیل، را یک ساعت قبل از شروع کار بیرون می‌آوریم تا به دمای محیط برسند.

مرحله دوم
هویج‌ها را پوست گرفته و شسته و سپس رنده می‌کنیم و داخل پیمانه می‌ریزیم. به هیچ وجه با دست آنها را فشار نمی‌دهیم. سیب‌ها هم باید شسته شوند.

مرحله سوم
هسته‌های سیب را درآورده و روی تخته خرد می‌کنیم. قالب کیک را با کره چرب کرده و کمی آرد روی آن می‌پاشیم.

مرحله چهارم
سپس قالب را برعکس می‌کنیم تا آرد اضافی بریزد و آن را در یخچال می‌گذاریم. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه می‌شکنیم و در صورت سالم بودن، آنها را به کاسه بزرگ‌تری منتقل می‌کنیم.

مرحله پنجم
شکر و وانیل را به تخم مرغ‌ها اضافه کرده و با همزن مواد را مخلوط می‌کنیم. این کار حدود 8 دقیقه طول می‌کشد تا رنگ مایه کرمی و حجم آن بیشتر شود. سپس روغن مایع را اضافه می‌کنیم.

کیک سیب و هویج ساده با طعم بسیار عالی

مرحله ششم
در این مرحله مواد را به آرامی هم می‌زنیم و سیب و هویج رنده شده را به مایه اضافه می‌کنیم و به آرامی مخلوط می‌کنیم (زیاد هم نزنید).

مرحله هفتم
آرد را با بکینگ پودر و دارچین مخلوط کرده و 3 بار از الک رد می‌کنیم. سپس 2 قاشق از این مخلوط آرد را کنار می‌گذاریم.

مرحله هشتم
حال آرد را در 3 مرحله به مخلوط کیک اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم می‌زنیم. گردوها را خرد کرده و به آرد اضافه می‌کنیم تا خوب آغشته شوند. سپس گردوها را به مایه کیک اضافه می‌کنیم.

مرحله نهم
این کار از ته نشین شدن گردوها جلوگیری می‌کند. حالا فر را روشن کرده و روی 175 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا 10 دقیقه گرم شود. قالب را از یخچال بیرون می‌آوریم.

دستور تهیه کیک هویج و سیب ، یک عصرانه ساده و مقوی (مرحله به مرحله)

مرحله دهم
مایه کیک را از یک گوشه در قالب می‌ریزیم و سپس قالب را در فر می‌گذاریم تا حدود 45 دقیقه بپزد. پس از 30 دقیقه با خلال دندان کیک را تست می‌کنیم.

مرحله یازدهم
اگر مایه به خلال نچسبید، کیک پخته است. در غیر این صورت، زمان بیشتری نیاز دارد. می‌توانید گریل را روشن کنید تا روی کیک نیز کمی طلایی شود.

مرحله دوازدهم
کیک را از فر بیرون آورده و بگذارید کمی خنک شود. سپس آرام از قالب بیرون آورده و با پودر نارگیل، پودر قند یا میوه تزئین کنید. نوش جان!

منبع : رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا