رسپی

دستور تهیه کیک هویج و موز فوق العاده خوشمزه به روش قنادی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیک موز و هویج، یک شیرینی خوشمزه

پختن کیک و شیرینی در خانه یک تجربه لذت‌بخش است که هر کسی اگر یک‌بار آن را امتحان کند، به آن علاقه‌مند می‌شود. در این مطلب، می‌خواهیم طرز تهیه کیک موز و هویج را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه کیک موز و هویج

آرد شیرینی‌پزی: ۲۹۰ گرم
جوش شیرین: ۱/۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
کره: ۱۰۰ گرم
تخم‌مرغ: ۲ عدد
شکر: ۲۰۰ گرم
موز پوره شده: ۳ عدد (حدود ۲۰۰ گرم)
پوست لیموترش رنده شده: یک قاشق چای‌خوری
هویج رنده شده: یک پیمانه

دستور تهیه کیک موز و هویج

۱- ابتدا آرد شیرینی‌پزی را با جوش شیرینی که در مواد اولیه ذکر شده مخلوط کنید. سپس بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کرده و دو بار الک کنید. بعد از اینکه مواد یکنواخت و الک شدند، آن‌ها را به مخلوط اولیه اضافه کنید. سپس کره و تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و کمی هم بزنید تا رنگش روشن و یکدست شود.

۲- حالا شکر را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود. سپس موز پوره شده را اضافه کرده و با همزن بزنید تا مخلوط یکدست شود. اگر می‌خواهید کیک شما بوی خوشی داشته باشد، می‌توانید پوست لیموترش رنده شده را اضافه کنید و با همزن اول با سرعت کم و سپس با سرعت زیاد مخلوط کنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.

دستور تهیه کیک موز و هویج

۳- در آخر، هویج رنده شده را به مخلوط کیک اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود. خمیر آماده را در قالبی با قطر ۲۲ سانتیمتر بریزید و در فر که از قبل به دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده، به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید تا کیک موز و هویج آماده شود.

منبع: دلتا

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا