دستور تهیه کیک پاپلی یک میان وعده مجلسی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کیک پاپلی؛ یک میان وعده خوشمزه برای مهمانیها
در این قسمت میتوانید طرز تهیه انواع کیکهای خانگی خوشمزه و ساده را یاد بگیرید. در اینجا دستور تهیه کیک پاپلی را برای شما آوردهایم که با درست کردن آن آشنا میشوید.
مواد لازم برای تهیه کیک پاپلی:
2 پیمانه خرده کیک (میتوانید از کیکهای باقیمانده استفاده کنید)
1/2 پیمانه خامه فرم گرفته
1/4 پیمانه پودر قند
1/4 پیمانه شکلات ذوب شده
خلال دندان
مواد دلخواه برای تزیین (مثل شکلات رنگی، پودر نارگیل، شکر رنگی)
مراحل تهیه کیک پاپلی:
خرده کیک را در یک کاسه بزرگ بریزید.
خامه فرم گرفته و پودر قند را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست به دست بیاید.
از خمیر به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و در دستان خود به شکل توپ گرد کنید.
خلال دندان را در هر توپ کیک فرو کنید و سپس آن را در شکلات ذوب شده غوطهور کنید تا تمام سطح توپ کیک پوشانده شود.
کیک پاپها را روی سینی که با کاغذ روغنی پوشیدهاید، قرار دهید.
کیک پاپها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.
بعد از سفت شدن شکلات، کیک پاپها را از یخچال بیرون بیاورید و با مواد دلخواه خود تزیین کنید.
نکات پایانی:
برای طعم بهتر، میتوانید به جای خامه فرم گرفته از خامه قنادی استفاده کنید.
اگر شکلات تختهای ندارید، میتوانید از سس شکلاتی آماده استفاده کنید.
برای تزیین کیک پاپها از خلاقیت خود بهره ببرید و از مواد مختلفی مانند شکلات رنگی، پودر نارگیل، شکر رنگی و حتی میوههای خشک استفاده کنید.
کیک پاپها را میتوانید در ظرف دربسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کنید.