دستور تهیه کیک پراتیک به ساده ترین روش (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کیک پراتیک خوشمزه با طعمی متفاوت
این کیک خوشمزه معمولاً با مواد سادهای مانند آرد، شکر، تخم مرغ، بیکینگ پودر، روغن و شیر تهیه میشود. برای درست کردن این کیک، باید این مواد را با هم مخلوط کرده و در فر بپزید. روشی راحت و آسان…
مواد لازم برای تهیه کیک پراتیک
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
شکر ۱ پیمانه
کره نرم شده ۱۲۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
پودر نارگیل ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
برای مواد رویه
پودر نارگیل ۱/۴ پیمانه
پودر گردو کمی درشت ۱/۴ پیمانه
شکر قهوهای یک و نیم قاشق غذاخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
دستور تهیه کیک پراتیک
برای شروع، ابتدا تمام مواد اولیه برای رویه کیک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سپس کره و شکر را در یک ظرف بریزید و با همزن با سرعت بالا بزنید تا رنگش کرم شود.
بعد تخممرغ و وانیل را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شیر و پودر نارگیل را هم اضافه کنید و ادامه دهید.
در آخر آرد و بکینگ پودر را که دو بار الک کردهاید، اضافه کنید و با سرعت کم همزن بزنید تا یکدست شود.
کف قالب سایز ۲۳ سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و مواد رویه را روی آن بپاشید.
در صورت تمایل میتوانید بادام پرک شده یا خلال بادام را هم روی مواد بریزید.
فر را از ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید. دمای فر باید ۱۸۰ درجه سانتیگراد باشد و برای توستر و فر برقی ۱۶۰ درجه سانتیگراد. زمان پخت بین ۴۵ تا ۵۵ دقیقه است. برای اطمینان از پخت کامل، از خلال دندان استفاده کنید.
نکات مهم پخت کیک پراتیک
برای رویه میتوانید از شکر قهوهای ایرانی یا خارجی استفاده کنید، فرقی نمیکند. همچنین میتوانید از شکر سفید نیز استفاده کنید، اما شکر قهوهای طعم بهتری دارد.
میتوانید از هر نوع کره، چه حیوانی و چه گیاهی، استفاده کنید.
حتماً از پیمانههای استاندارد استفاده کنید؛ البته یک لیوان دستهدار فرانسوی هم معادل یک پیمانه است.
منبع : فیدیا