دستور تهیه کیک پودینگ موکا (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کیک پودینگ موکا
کیک پودینگ موکا به خاطر استفاده از پودر کاکائو بسیار محبوب است. میتوانید این کیک خوشمزه را برای میانوعده یا در مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی درست کرده و با چای یا یک نوشیدنی خنک سرو کنید.
شما میتوانید سایر کیکهای خوشمزه مانند کیک زعفرانی، کیک لبو، کیک بستنی شکلاتی، کیک شکلات و پرتقال، کیک آلبالو، کیک میوهای و کیک شاتوت را نیز درست کنید.
دستور تهیه کامل کیک پودینگ موکا با طعمی عالی و خوشمزه
مواد لازم :
– آرد: ۱ پیمانه
– شیر پرچرب: ۱ پیمانه
– قهوه دم کرده: سه چهارم پیمانه
– شکر قهوهای: سه چهارم پیمانه
– شکر سفید: سه چهارم پیمانه
– تخممرغ: ۱ عدد
– کره: ۱۰۰ گرم
– پودر کاکائو: ۱ پیمانه
– بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
– وانیل: نصف قاشق غذاخوری
– نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
مراحل پخت :
گام 1: در یک کاسه، شیر، نصف پیمانه شکر سفید و کره را با هم مخلوط کنید.
گام 2: سپس تخممرغ و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط بجوشد و رنگش کرمی شود.
گام 3: در یک ظرف دیگر، آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.
گام 4: سپس مخلوط آرد را کمکم به مخلوط شیر اضافه کنید و هم بزنید.
گام 5: قالب مورد نظر را کمی چرب کنید و مایه کیک را در آن بریزید.
گام 6: در ظرف دیگری شکر قهوهای، باقیمانده شکر سفید و پودر کاکائو را مخلوط کنید.
گام 7: این مخلوط را روی مایه کیک بریزید.
گام 8: قهوه را نیز روی مایه کیک بریزید و اصلاً هم نزنید.
گام 9: فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و ۵ دقیقه صبر کنید تا گرم شود.
گام 10: مایه کیک را به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.